2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم بله رفتم  پنج هفته و چهار روز  دو تا جنین تو به ساک  برام دعا کنید  ...

اااای جاااانم😍😍 مبارکه گلم. خدا حفظ شون کنه برات🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم بله رفتم  پنج هفته و چهار روز  دو تا جنین تو به ساک  برام دعا کنید  ...

ای جان عزیزم دو قلو همسانه 😍😍😍 قلبشم شنیدی 

الان یعنی پنج هفته ای؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان بین مرکز امیدوابن سینا کدوم بهترهست؟ من مام میرفتم خیلی عالی بود ولی به دلایلی نمیتون ...

من ابن سینا رفتم ولی بچه ها راصی نیستن ازش  رویان نمیتونی بری ؟

نسرین جان کجایی عزیزم انشاءالله که قلب نی نی ۱۲۰ سال به عشق شما و پدرش بتپه

سلام ماهک جانم فدای تو بشم عزيزم 

رفتم سونو پنج هفته چهار روز صدای قلب رو هم شنیدم 😍😍😍

الهی قسمت شما بشه 

دو تا جنین تو یک ساک بود 

ای جان عزیزم دو قلو همسانه 😍😍😍 قلبشم شنیدی  الان یعنی پنج هفته ای؟

آره عزيزم دوقلو همسانه گفت تو. ای وی اف خیلی نادر این قضیه 

21 رفتم یه جنین دیده شده بود الان دو جنین بودن هر دو هم سن بودن 

بله صدای قلب شنیدم 

یکی ضربان 120

یکی 114

سلام ماهک جانم فدای تو بشم عزيزم  رفتم سونو پنج هفته چهار روز صدای قلب رو هم شنیدم 😍😍😍 اله ...

وااااای خواهر     

لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

چشم نخورین به حق خانم فاطمه ی زهرا 

لطفا دست رو شکمت بذار  برای منم دعا کن 

خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه الهی آمین

آره عزيزم دوقلو همسانه گفت تو. ای وی اف خیلی نادر این قضیه  21 رفتم یه جنین دیده شده بود الان ...

عزیزم ای جان خیلی خوشحال شدم خدا سورپرایزت کرد یه سوال الان این هفته ک گفته اصلش همینه یا اون قبلی ک حساب میکردیم از روزه انتقال چجوریه یه توضیح میدی 

نه اصلا اونجارودوست ندارم مام عالی بودکه شانس من خیلی ازاشناها میرن اونجا 🥴

اکثر بچه ها ابن سینا منفی شدن پیش دکتر جدا نمیخوای بری حتما مرکز باشه تعریف دکتر اسرافیلی هم اینجا زیاد شنیدم 

وااااای خواهر     لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم  چشم نخورین به حق خانم فاط ...

فدای تو بشم 

به خدا خیلی هاتون تو ذهنم بودید براتون دعا کردم و از حضرت ام البنین خواستم شما هم این صدای زیبا رو بشنوید 

اشکال نداره حموم برو در حد یه دوش اون حمومای طولانیه که خوب نیس تیر کشیدن منم داشتم

رفتم حموم گلم تازه اتفاق خیلی بدی برام افتاد رفتم حبوبات خیس کنم یهو داشت از دستم می افتاد یهو خم شدم گرفتمش 😭😭😭خیلی میترسم یعنی چیزی شده سمت راستم درد گرفت 

خدایا چرا این طوری شد تازه از استرس امپول پرژسترون از دستم افتاد شکست 😭😭