2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه هاااااا یه راهکار بهم بدید برای غذا خوردن 😭😭 یعنی هیییییچی میلم نمیبره بخورم، در حالت عادی خی ...

عزیزن اصلا نگران نباش بچه از خودت تغذیه میکنه من فاجعه بودم اما خداروشکر بچه هم وزنش خوب بود هم چیزای دیگه . من حتی ماه اخر که همه روزانه وزن اضافه میکنن هرهفته میرم چکاپ پیش دکترم یه گرم اضافه نمیکردم!! دیگه تو ببین اوایل چی بودم هر هفته همش کم میکردم. هرچی که حالتو خوب میکنه بخور به چیز دیگه فک نکن😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر منصف بوده ،‌ من تو پانکچر آمپولای آزاد سازی رو دکتر بیشعورم  ۵ صبح گفته بود بزنم‌‌ توی تزر ...

اره زنه خوب بود منتها شوهرم گفت من دلشو ندارم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دور نافی رو‌هم‌هر روز میبردم‌ تزریقاتی ، یه بار بردم مامای مرکز زد یادم داد فقط دو بار آخر رو‌خودم ز ...

نه بابا اون ماله اون موقع بود ک مثلا وسط باسن میزدن الانم بری یوتیوب قشنگ توضیح داده که رگ و عصب و اینا از قسمت پایین باسن رد شد اون بالا عضله اس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزن اصلا نگران نباش بچه از خودت تغذیه میکنه من فاجعه بودم اما خداروشکر بچه هم وزنش خوب بود هم ...

سلام عزیزم .منم اینجوریم .الان که اواخر هفته 19 هستم هیچ وزنی اضافه نکردم و همون وزن قبل از بارداریمو دارم.من معده داغونی داشتم که الانم بدتر شده.شما هم همینجوری بودی؟ببخشید میشه بپرسم نوزادتون چند ماهه به دنیا اومد و وزنش چقدر بود؟من  فقط نگران خدای نکرده نارس بودن نوزاد و یا کم بودن وزنش هستم.

@نسرین_مهر   عزیزم رفتی سونو قلب ؟

سلام عزیزم خوبی.

من دیروز دل درد شدید پریود داشتم الانم دارم ولی کمتر شده .بعد طرف پهلو چپم درد میکنه خیلی میترسم از خارج رحمی 😔😔😔

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
ممنون عزیزم،آخه فولیکولام رشد نمی‌کرد درست،البته احساس میکنم به من دارو کم داده بود روزی یدونه آمپول ...

عزیزم سیکل انتقال که ربطی به فولیکول نداره 

سیکل انتقال به ضخامت رحمت بستگی داره 

لابد ضخامت رحمت کم بوده گذاشتند ضخامت خوب بشه و انتقال دادند 

ان شاالله که مثبت میشی عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
محلا جان ‌حتما لوبیا سبز رو هر روز مصرف کن بصورت خوراک،  کنار غذا، سالاد هر مدلی که راحتی& ...

مرسی عزیزم نمیدونم الان لوبیا سبز تو بازار هست ؟ من چند بسته فریز داشتم درآوردم استفاده کنم . مرسی از  راهنماییتون عزیزم . سالاد هم واقعاتآثیر داره؟ برام جالب بود       

عزیزم سیکل انتقال که ربطی به فولیکول نداره  سیکل انتقال به ضخامت رحمت بستگی داره  لابد ض ...

نه ضخامت رحمم خوب بود ولی فولیکولام مثال سایز ۱۳ _۱۱ بودن طول کشید تا به سایز مناسب برسن. در ضمن مثبت شدم گلم .😍

سلام مامان رقیه عزيزم امروز خیلی به یادت بودم  مبارک گلم انشالله محکم می‌چسبه به رحمت و مانان ...

انشاالله نسرین جون دورت بگردم خیلی شرمنده ام می‌کنی خانم ام البنین نگه دار بچه تو دلیت باشه عزیزم ..نسرین جان شما از کی علایمت شروع شد روز چندم چه علامتی داشتی من علایم برام مهمه چون چهار انتقال قبلیم هیچی نداشتم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
به سلامتی انشالله میچسبه به دلت و میمونه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

قربونت برم سارا جون انشاالله 🙏😍🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خدا دلتو شاد کنه عزیزم

مرسی مامان ماهک جان خدا نی نی تو دلیت رو حفظ کنه🙏🙏😍