2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
از کجا یاد میگیرید میزنید ، آموزش نمیخواد ؟ 

از گوگل و یوتیوب

من هم آمپول زدن و هم بادکش کردن رو از اونجا یاد گرفتم و برا خودم انجام میدادم

فقط اولش سخته دوبار انجام بدی ترست میریزه با خودت میگی چقدر راحت بود چرا زودتر یاد نگرفتم

آخه من اولش واقعا میترسیدم اما خانم مامایی که تو مرکز کار میکرد بهم گفت خودت بزن مخصوصا دور نافی هارو که راحته،،، منم کم کم دلم گنده شد و همه چی و خودم یاد گرفتم...

تو هم میتونی💪😊

خوش به حالت ، آخه اینجا انگار اکثریت خودشون میزنن ، فقط من بلد نیستم‌انگار ، چقدر طول میکشه یاد‌گرفت ...

کآری نداره یه بار برات زد علامت بژن خودت همون جا سون فرو کن  یه کاربر دیگه توضیح داد صفحات قبل اون دقیق بود.فیلمش توگوگل م هست ببین

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا پانکچر میرفتم تزریقاتی یه زنه میگفت انقدر نیا یه روز با شوهرت بیا بهش یاد بدم 

چقدر منصف بوده ،‌ من تو پانکچر آمپولای آزاد سازی رو دکتر بیشعورم  ۵ صبح گفته بود بزنم‌‌ توی تزریقاتی زنه یه‌ حرفهایی بهم‌ گفت که چرا الان اومدی و‌ ....شبانه روزی بود‌ها ولی یه رویی نشون داد دیگه ‌نگم ‌برات‌ ،اینقدر بیتربیت بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها ببخشیدا تو روخدا یه سوال  توسیکل انتقال نزدیکی نباید داشته باشیم یا موردی ندلره؟

قبل از انتقال دکتر من که  میگفت اشکالی نداره ولی بعد انتقال اصلا نباید داشته باشید 

بعضی از  دکترها چند روز قبل انتقال فک میکنم ممنوع میکنن

از گوگل و یوتیوب من هم آمپول زدن و هم بادکش کردن رو از اونجا یاد گرفتم و برا خودم انجام میدادم فقط ...

دور نافی رو‌هم‌هر روز میبردم‌ تزریقاتی ، یه بار بردم مامای مرکز زد یادم داد فقط دو بار آخر رو‌خودم زدم اون راحت بود آخه من ترسو بودم

آخه زن عموم پرستاره اینقدر میگفت فلان پرستار آمپول رو‌بد زده فلان کس رو کشته که‌من از اون‌موقع فوبیا پیدا کردم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستای گلم ممنونم از این همه لطف ومحبتتون ودعاهای قشنگتون.خیلی دوستون دارم.

امیدوارم خدابه زودی زود درهای رحمت بیشتری برای همه ما بازکنه.  

دوستون دارم خیلی زیاد  

دور نافی رو‌هم‌هر روز میبردم‌ تزریقاتی ، یه بار بردم مامای مرکز زد یادم داد فقط دو بار آخر رو‌خودم ز ...

دور نافی ها خدایی راحته زدنش که 😁😁اخه ی روز دوروز نیس که نمیشه هرروز رفت امد 

آخه اگه از آخرین پریودم حساب کنم میشه 5هفته و 2روز. ولی اگه بخوام از انتقالم حساب کنم 14روز بهش اضاف ...

مبارک باشه ان شاالله این دوران به راحتی بگذرونی 

عزیزم چرا ۲۳ پریودیت انتقال دادی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام سحربخیر.بچه ها من الان فقط پروژسترون دارم که باید هرروزبزنم.چندتا قرص.

البته کلی انوکساهم داده فکرکنم از بعدانتقال هستش.

یه سوال؟ میشه روز۲۰سیکل انتقال انجام داد؟

یانه؟

مبارک باشه ان شاالله این دوران به راحتی بگذرونی  عزیزم چرا ۲۳ پریودیت انتقال دادی؟

ممنون عزیزم،آخه فولیکولام رشد نمی‌کرد درست،البته احساس میکنم به من دارو کم داده بود روزی یدونه آمپول بیشتر نداشتم فقط ۴_۵ روز آخر دوتاش کرد.به خاطر همین تا ۲۳ پریودم طول کشید.