2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
عزیزم‌کارایی که خودم کردمو میگم من همون موقع که از بیمارستان اومدم یه لیوان نشاسته با اب خوردم به ا ...

پاچه خوبه در مل؟یا چون دوست داشتی میخوردی؟

نشاسته باعث یبوست نمیشه؟؟

دکتر به شما گفته بود دراز بکشید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش همسرم بلد بود از چندسال پیش منم تجربی یاد گرفتم وقتی باشه میزنه برام وقتی نباشه خودم تو آیینه ...

خوش به حالت ، آخه اینجا انگار اکثریت خودشون میزنن ، فقط من بلد نیستم‌انگار ، چقدر طول میکشه یاد‌گرفتنش ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان میشه بگید بعد انتقال دارو چی  میدن؟؟

بستگی داره مشکل انعقادی داشته باشی یا نه نداشته باشی امپول پروژسترون شیاف پروژسترون استرادیول اسپرین فولیک اسید

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خوش به حالت ، آخه اینجا انگار اکثریت خودشون میزنن ، فقط من بلد نیستم‌انگار ، چقدر طول میکشه یاد‌گرفت ...

سرچ کن تو اینترنت کلی فیلم میاره بشین ببین اگه نترسی هم راحت میزنی یکی دوبار اول سخته بعدش میاد دستت یا برو تزریقاتی بگو یادم بده خودم بزنم

پاچه خوبه در مل؟یا چون دوست داشتی میخوردی؟ نشاسته باعث یبوست نمیشه؟؟ دکتر به شما گفته بود دراز بکش ...

اره پاچه و سیراب بتونی بخوری خیلی خوب و مقویه 

سرچ کن تو اینترنت کلی فیلم میاره بشین ببین اگه نترسی هم راحت میزنی یکی دوبار اول سخته بعدش میاد دستت ...

آخه توی تزریقاتی یاد میدن‌؟ بازارشون کساد میشه😊 

با فیلم میشه یاد گرفت ؟ راستشو بخوای میترسم 

تو از فیلم یاد گرفتی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آخه توی تزریقاتی یاد میدن‌؟ بازارشون کساد میشه😊  با فیلم میشه یاد گرفت ؟ راستشو بخوای میترسم& ...

من دوستم رفته بود کلاساشو ذومد رو خودشم تست کردم 😅بعد برا پانکچرم یه امپول بودتو بازوم خودم وقت نداشتم برم بیرون دیر میشد با ترس و لرز از تو گوگل طرز زدنش و جاشو دیدم زدم دیگه ترسم ریخت با فیلمم اره من حتی اپارات رفتم یه مرده داشت برا خودش میزد فیلم گرفته بود صفحه های قبلم توضیح دادم یکم من الان خودم میزنم درد و اینا ندارم تا میرم بیرون میزنم رو شوهرت تست کن بعد ب خودت بزن 🤣

آخه توی تزریقاتی یاد میدن‌؟ بازارشون کساد میشه😊  با فیلم میشه یاد گرفت ؟ راستشو بخوای میترسم& ...

برا پانکچر میرفتم تزریقاتی یه زنه میگفت انقدر نیا یه روز با شوهرت بیا بهش یاد بدم 

دوستان سردرد دارم استامینوفن ساده بخورم اشکال نداره ؟

من تو بارداری اولم اوایل بارداریم خیلیییی سردرد میگرفتم چون چندقلو بودن سطح پروژسترونم خیلییی بالا بود هفته ای چند بار سردرد میشدم هرچی هم میخواستم تحمل کنم و تا میتونم قرص نخورم نمیشد واقعا ،، از دکترم پرسیدم گفت استامینوفن ساده اشکالی نداره بخور....

اگر دردت جوریه که نمیتونی تحمل کنی و مث من اعصابت بهم میریزه😊 استامینوفن ساده رو بخور عیبی نداره

ممنونم بخاطر دعای قشنگت😘 شما علائمی که روزای بعد از انتقال داشتی چند وقت ادامه داشت؟

والا من انتقال هام برای سالهای ۹۴ تا ۹۷ هست که سه تاش منفی شدم و یکیش مثبت که سقط شد خیلی از علائم چیزی خاطرم نیست چون میگفتن اثر داروهاست فقط یادمه اون بار که مثبت شدم روزای اخر قبل ازمایش گرفتی زیر دل خیلی شدید داشتم.

ان شاء الله این بار مثبت میشی به امید خدا 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست