2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
آخه میدونی چیه معمولا از روز نهم دهم علائم بیشتر میشه حالا برا من برعکس شد یه دفعه قطع شد امیدوارم ...

عزیزم علائم هی میاد و میره، من هفته هفت یهو علائمم قطع شد برای دو سه روز ، خیلیییی استرس گرفتم ولی گویا طبیعیه پس اصلا به علائم توجه نکن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه میدونی چیه معمولا از روز نهم دهم علائم بیشتر میشه حالا برا من برعکس شد یه دفعه قطع شد امیدوارم ...

عزیزم اصلا به علایم توجه نکن.... 

من هفته اول کلکسیونر درد بودم.... 

کمر، استخوان، تخمدان، سردرد و..... 

هفته دوم همه تعطیل شدن.... 

حتی یادمه با اینکه نسبتا صبور بودم اما دو روز مونده به آز کلا خودمو باخته بودم.... 

اما + شدم....

پس + فکر کن عزیزم.... 

انشالله بتای تپلی منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا خوبین خوشین سلامتین     من اومدم باخبرای خوش وشبکه کننده برای خودم امروز رفتم ...

عزیزم انشالله ماه شادی خواهد بود برات و پشت بندشم همیشه شادی قسمتت میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دخترا خوبین خوشین سلامتین     من اومدم باخبرای خوش وشبکه کننده برای خودم امروز رفتم ...

ان شاالله که مثبت میشی عروسی خواهرت هم هست پر از حس خوب بچت تو عروسی خالش بوده زیاد خودتو اذیت نکن حتی میبینی برا ارایش و شینیون اذیت میشی ساده درس کن یا بگو بیان خونه درستت کنن داخل تالار هم زیاد نرقص بشین ان شاالله که خوش خبر بیای

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام دوستان من امروز روز ۱۲ انتقالم هس.

خیلی دل درد پریود دارم 

ظهر نیم ساعت دیر شد تا امپول پروژسترونم رو بزنم.

ممکنه بخاطر اون باشه.

خیلی نگرانم😔😔😥

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
اصلا اينجورى نيست منم روز ٩ و ١٠ و ١١ درد پريود داشتم بعدش ديگه ندارم درد پاهامم تموم شده و علائم ...

خیلی خوشالم کردی پاک خودمو باخته بودم همش میگفتم پس اون تکرر شدید ادرار چی شد! منم امروز روز یازدهم هستم علائم پریودیم یکمی شروع شد قشنگ متوجه میشم با علائم و دردای هفته قبلم متفاوتیه

مرسی از وقتی که گذاشتی انشالله که برا شما هم آسون و راحت بگذره و نی نیت به  خوبی رشد کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من امروز روز ۱۲ انتقالم هس. خیلی دل درد پریود دارم  ظهر نیم ساعت دیر شد تا امپول ...

نه عزیزم اشکال نداره.اون دردهاهم طبیعیه.اصلا فکربد نکن.انشاالله که مثبتی.

عزیزم اصلا به علایم توجه نکن....  من هفته اول کلکسیونر درد بودم....  کمر، استخوان، تخمدا ...

چقدر پیامت خوبه عزیزم

من فکر میکردم امکان نداره یه هفته پر از درد باشی بعد همه قطع بشه

خوبه اینجا سوالمو مطرح کردم خیلی کمکم کردین هم شما هم بقیه ی دوستانم. حداقل دلم آروم شد

قربون محبتت🥰

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم علائم هی میاد و میره، من هفته هفت یهو علائمم قطع شد برای دو سه روز ، خیلیییی استرس گرفتم ولی گ ...

الان تورک جونم همینو میگه 

میگه هفته اول کلی درد داشتم هفته دوم هیچی

بقیه دوستانم نظرشون اینه

خداروشکر کامل خودمو باخته بودم بازم یکمی امیدوار شدم

سلام دوستان من امروز روز ۱۲ انتقالم هس. خیلی دل درد پریود دارم  ظهر نیم ساعت دیر شد تا امپول ...

نه عزیزم اصلا دلیلش این نیست. نیم ساعت ک چیزی نیست

بیشتر کسایی ک انتقال میدن نزدیکای موعد پریودشون علائم پریودی میاد سراغشون ولی فقط حسشه و پریود اتفاق نمیفته