2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046060 بازدید | 684498 پست
به نظرم مال شما از استرادیول نبوده آخه بعد این همه روز که واکنش نشون نمیده به ف ال نیک بگیر قربونت ب ...

امید به خدا عزیزم 🤲🏻💕 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هانیلsآریل‍ 

فدای تو🌹 اینجا مطرح کردم یکمی آروم شدم

به خدا پناه میارم امیدوارم معجزه کنه🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم ان شاالله ك نشونه خوبيه برات منم از روزهاى پنجم ششم دردشو داشتم و همينجورى ى روز باشه دو روز ...

آخه میدونی چیه معمولا از روز نهم دهم علائم بیشتر میشه حالا برا من برعکس شد یه دفعه قطع شد

امیدوارم برا منم معجزه بشه🤲🏻 

ممنونم عزیزم

آخه میدونی چیه معمولا از روز نهم دهم علائم بیشتر میشه حالا برا من برعکس شد یه دفعه قطع شد امیدوارم ...

اصلا اينجورى نيست

منم روز ٩ و ١٠ و ١١ درد پريود داشتم بعدش ديگه ندارم درد پاهامم تموم شده

و علائم باردارى هم ندارم جز تكرر ادرار ك روزهاى اول انتقال شديد بود باز كم شد با بعد از مثبت شدنم ى كم بيشتر شده

و ى كمم بيشتر از قبل گرسنه ميشم طورى ك دست و پام ميلرزه اگر چيزى نخورم

وديگر هيچ😂😂

منتظر علائم نباش ان شاالله همينجورى مامانى🤲🏻😍💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام دخترا خوبین خوشین سلامتین  

من اومدم باخبرای خوش وشبکه کننده برای خودم

امروز رفتم مطب برای سونو تا برای اینکه ببینم میتونم انتفال بدم یا دوباره افتاد دوماه دیگه

دکتر گفت برو دلرو بگیر روز۱۷ بیا  

بچه ها از خوشحالی گریم گرفت دکترم گفت صدقه بده نذر کن به امید خدا برو داروهاتو بگیر

بچه ها گفتار ام جی دوتا پودر ویه آب امشب بزنم

از فردا پروژسترون ۱۰۰تا داده.دلا بسوزه 

انوکسا واسپرین پردنیزول فولیک شربت معده داده

بچه ها یکم جا خوردم گفتم مثل ماه بعد عقب میوفته

این هفته عروسی خواهرمه  همه چی باهم شده انتقال عروسی

دعاکنید برام خیلی دعاکنید 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها توروخدا میشه راهنماییم کنید به دکترم دسترسی ندارم😭 کسی تو سیکل نچرال انتقال داده؟ می‌خوام ...

عزیزم من رابطه اینترا و ضخامت رو نمیدونم.... 

من خودم سرم آی وی آی جی داشتم که اونم دو روز قبل انتقال بود... 

یعنی دو روز بعد پانکچر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما  من توی سیکل انتقالم ، سه پریودم سونو دادم گفت LDبخور تا ۲۱ روز بعد ک پریود شدی بی ...

عزیزم خوب دقیقا نمیشه گفت.... 

45 یه اصطلاحه..... 

ممکنه برا یکی کمتر بشه یکی بیشتر...

خوب ال دی که خوردی تموم شد مجدد پریود بشی حالا اگه جنین داری که پریود بعدیت آماده میشی برا انتقال جنین.... 

اما اگه جنین نداری که پریود دوم روز دو سه آمپولهای تحریک تخمدان میگیری و بر اساس واکنش بدنت برا پانکچر آماده میشی.... 

من خودم مثلا سه بار پانکچر شدم هر سه بار روز پانکچرم متفاوت بود.... 

بار اول روز 16

بار دوم 13

بار سوم 12

یعنی فکرش رو بکن بدن من سه روز متفاوت اماده پانکچر شده.... 

دو نفر متفاوت هم میتونن روزاشون متفاوت باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسی می دونه من الان چجوری حساب کنم چند وقتم میشه؟ امروز روز ۱۵ انتقالم هست البته با خود روز انتقال ح ...

عزیزم حدودا ۴ هفته بعلاوه سن جنین. 

بارداری عزیزم؟ با ای وی اف؟

دلت روشن و آروم باشه عزیزم، اگر دوست داشتی فردا صبح بی بی چک بذار، فکر کنم روز ۱۲ انتقال نشون بده، خیلییییی حس خوبی میده عکس بی بی چک مثبت میبینیم 😍😍😍🤲🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دخترا خوبین خوشین سلامتین     من اومدم باخبرای خوش وشبکه کننده برای خودم امروز رفتم ...

ای جااااانمممم عزیزمممم، خدا رو هزار مرتبه شکررررر، الهی که دلت همیشه شاد باشه گلم، خیلیییی هم عالیه که عروسی خواهرتم هست، شادی و خوشحالی تاثیر خیلیییی خوبی روی انتقال داره فقط مراقب باش اگر عروسی بعد انتقالت هست خیلی فعالیت نکنی، پانشی برقصیاااااا تهش چند تا قر ریز بیا 🤪😅

الهی که هم شما هم خواهر گلت خوشبخت و عاقبت بخیر باشید عزیز دلم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم