2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
من مقداری از داروام بیرون موند نمیخوام استفاده کنم دگ برم بخرم 

اها همون مقدار ک بیرون مونده برو بگیر منم از این خرابکاری ها داشتم داروم یادم نیس چی بود ولی دارو خونه دمه خونمون رفتم پرسیدم داشت از همونجا خریدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم سلام شما تا حالا استرادیول آلمانی مصرف کردین؟ من دو هفته یعنی ۴۲ تا قرص آلمانی خوردم. بع ...

سلام عزیزم، فکر نمیکنم ربطی به استرادیول داشته باشه، درد بدن بعد از انتقال رایجه و اکثرا دارن و به نظرم نشونه خوبی هم هست، منم از روز هفتم یا هشتم درد شدید بدن مخصوصا پای چپ داشتم همش شلوار پشمی میپوشیدم یکم بهتر میشد، حدودا تا یک هفته این درد رو داشتم که کم کم خودش خوب شد.

ان شاالله که نشونه مثبت شدنته عزیزم 🤲😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حالا من هرجا زنگ میزنم ندارن!!!!😟

یه شماره بود ما زنگ میزدیم میگفت داروی پدر شوهرم و از کجا بگیریم فک کنم ۱۴۹۰باشه اسمه داروتو بگو میگه کدوم داروخونه داره

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم، فکر نمیکنم ربطی به استرادیول داشته باشه، درد بدن بعد از انتقال رایجه و اکثرا دارن و به ن ...

سلام عزیزم. امیدوارم عزیزم برا منم نشونه ی خوبی باشه. من دو انتقال قبلیم که منفی شدم هیچ علائم و نشونه ای نداشتم. اینبار اولین بار بود و نگرانیم از اینه که یه دفعه خوب شد یعنی از روز چهارم تا شب نهم بود، بعد صبح دهم به بعد یه دفعه قطع شد. مثه شما کم کم قطع نشد. الان روز ۱۱ هستم.

مرسی از راهنماییت توکل میکنم به خدا چون واقعا فهمیدم هیچی دست ما نیست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم. امیدوارم عزیزم برا منم نشونه ی خوبی باشه. من دو انتقال قبلیم که منفی شدم هیچ علائم و نشو ...

عزيزم ان شاالله ك نشونه خوبيه برات

منم از روزهاى پنجم ششم دردشو داشتم و همينجورى ى روز باشه دو روز نباشه ى بار شديد ى بار خفيف بود

و تا همين ديشب جرات نداشتم بجز شلوار چيز ديگه بپوشم از ترس دردش

اما از ديشب نصف شب ك خيلى گرمم بود شلوارك پوشيدم

ب فا ل نيك بگير ان شاالله ك علامت مادر شدنته

البته هر علامتى اگر باشه مياد و ميره

يكسره نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم. امیدوارم عزیزم برا منم نشونه ی خوبی باشه. من دو انتقال قبلیم که منفی شدم هیچ علائم و نشو ...

نگران نباش عزیزم ان شاالله که مثبتی، شما به ف.ال نیک بگیرش. اکثر کساییکه مثبت شدن این درد رو داشتن 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزيزم ببخشيد اگه يادآورى ميشه اما چيشد سقط كردى رشدش متوقف شده بود؟؟

نه فدات شم خواهش میکنم.

آره رشدش متوقف شده بود البته من اصلا متوجه نشده بودم تا اینکه رفتم سونو ۱۰هفته دیدم اینجوری شده چون همه علایم رو داشتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤