2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
کدوم دکتر میگه نمیدونی نافی بزنی ؟ به چه علت میگن یعنی‌تاثیر نداره ؟ 

آره خب حتما بی تاثیره.چون دوتا دکترم فقط  هاش ام جی دادن.اما با این وجود معمولا 5 یا 6تا تخمک داشتم هر پانکچر.حالا این دفعه یکم تقویت میکنم خودمو تا ببینم چی میشه.

ای وااای پس ننو هم به کارت نیومد  خداکنه زود این دورانشون بگذره طفلیا خیلی اذیت میشن 😥😥

اره ان شاالله بگذره زود

نه به کارم نیومد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هاااا 

امپول سینا فکت رو صبح که زدم فراموش کردم بزارم یخچال😟الان دیدم حالا دگ بندازم بره؟

رویان بمن گفتن بزار یخچال اما تو توضیحات شرایط نگهداری دارو نوشته پس از باز شدن ۲۰ روز در دمای اتاق قابل استفاده اس

آره خب حتما بی تاثیره.چون دوتا دکترم فقط  هاش ام جی دادن.اما با این وجود معمولا 5 یا 6تا تخمک د ...

خدا کنه برای منم نافی ننویسه از اولم به اون آمپول حس خوبی ندارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره دقیقا پسر منم همینجوریه وسطش باد گلو میگیرم دوباره شروع میکنی یه وقتا میبینی دوساعته نشستم دارم ...

نه اوکیه چون اگه مشکلی باشه کم باشه نمیخوابن گریه میکنن اما اینقد زیاد دوساعت ففککنم بهش پستونک بدی خوب باشه شاید دووس داره میک بزنه من شبا بهش پستونک میدم

انشاالله آنا جان ..مرسی عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت از این پیامت اسکرین گرفتم انشاالله منم بیام بگم ...

آمین عزیزمممممم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها من انتقال جنین دارم چی بخورم قبل و بعد انتقال .توروخدا شماهایی که مثبت شدید کمکم کنید .ده سال ...

عزیزم مهمترین قانون خودردن اینه که مناسب طبع و بدن و شرایطت باشه.... 

از تغذیه کسی تقلید نکن..... 

سالم و مقوی بخور.... 

پرپروتئین بخور.... 

آبن زیاد بخور..... 

یوبس نشی.... 

مناسب طبعت بخور.... 

مثلا من طبعم سرد بود فقط گرمی خوردم غیر قاعده آورها.... 

شمام باید ببینیبرا بدن تو چی مناسبه.... 

یا مثلا من نشاسته نخوردم چون مستعد یوبس هستم.... 

یا مثلا شیر سویا نخوردم چون کم کاری دارم..... 

پس قرار نیست هر کی با یه چیزی + شده دیگریم با همون + بشه.... 

در کل خیلی رو اینجزئیات زوم نکن چون واقعا انقدرها موثر نیست که به خودت استرس بدی.... 

فقط مفید و سالم بخور.... 

انشالله خبر بتای تپلت رو بدی مامانی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هاااا😥😥😥 این داروام واس من شده داستان نمیدونم چرا فراموش کردم بزارم یخچال😭

عزیزم طبق دمای روش اگه اوکیه موردی نداره..... 

حالا باز زنگ بزن احتیاطا بپرس..... 

وای محلا جون انشاالله فدات شم مرسی از این همه خوبی و مهربونیت ..خدا از زبونت بشنوه الهی به حق فاطمه ...

خدا حفاظت کنه عزیزم مرسی ممنون از دعای قشنگت.مرسی عزیزم منم از وقتی گفتی از ته دلم برات دعا میکنم عزیزم به حق این صبح آن شالله این بار مامان میشی مطمئن باش اینبار نوبت شما ست عزیزم الهی آمین 🤲🤲🤲🤲🤲🤲💓💓💓💓💓💓

چشم چشم بشرط لياقت دعاگوي همگي هستم  نگران نباااااش همه چي بخووووووشي و عالي  پيش ميره ان ...

فدات شم مرسی عزیزم ممنون آن شالله ان شالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم 🤲🤲آن شالله که شما هم بسلامتی نی نی تو بغل میگیری و گل پسرت با اومدن نی نی خیلی خیلی خوب میشه بهت قول میدم عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲💓💓💓💓

عزیزانی که مثبت شدین جسارتا چند وقت بعد دکتر اجازه نزدیکی با همسرتونوداد

سلام عزیزم‌‌. من الان اومدم سایت.  چند روزه خیلی مشغول بودم . خدارو شکر که مثبت شدی . تبریک میگم‌بهت . 

بتات چند بود ؟ 

راستی اگه زحمتی برات نیسته وقت تونستی داروهای قبل انتقال و مکملها و تغذیه تو برامون توضیح بده .

خدای من خدای معجزه هاست .