2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
بی بی زدم صب منفی بود میخام اگه منفیه امپول نزنم دیگه

آهان، خب پس حتما اول برو آزمایش بعد داروهات رو قطع کن، فردا برو به نظرم، ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به من گفت باردار شدی باید تست آمینوسنتز بدی.چون دفعه پیش سندروم داون بود بچم.

توکل بر خدا، فکر منفی نکن، همش با خودت بگو خدا خودش بچم رو به خیر و سلامت حفظ می‌کنه و صحیح و سلامت تو بغلم میگیرمش 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام . من تازه با این تایپیک آشنا شدم . 

حالم اصلا خوب نیست 

بعد از 2 سال پیگیری نابارداری بالاخره ای وی اف کردم و با 3 تا جنین منفی شدم . 

دیگه هم جنین ندارم و اگه بخوام باید دوباره پانکچر کنم . 

فکرشم حالم رو بد میکنه . 

آزمایش ایمنی و انعقادی دادم پیش دکتر فاطمه رزاقی و گفتن هم مشکل ایمنی دارم و هم انعقادی ولی خیلی زیاد نیست . بعد پیش خودش پانکچر کردم و پیش دکتر فروتن انتقال دادم . چون رزاقی از ایران رفته . 

بیمارستان بهمن انتقال دادم و اصلا راضی نبودم .

41 سالم هست 

ذخیره تخمدانم پایین و همسرم کم تحرکی داره ولی نه خیلی . 

لطفا راهنمایی کنید کدوم مرکز و پیش کدوم پزشک برم ؟؟؟

خدایا سپاسگذارم
توکل بر خدا، فکر منفی نکن، همش با خودت بگو خدا خودش بچم رو به خیر و سلامت حفظ می‌کنه و صحیح و سلامت ...

آره همش میگم خودش داده پس خودشم حفظش می‌کنه ایشالا هر چی خودش صلاح بدونه.😍😘

عه پس نی نی شمام طولانی شیر میخوره؟نی نی منم خیلی طولانی زیر سینمه ودارم شیر میدم همش فکر میکردم مشک ...

عزیزم ببخشید که جواب میدم

من خیلی از داروها رو امتحان کردم هیچ کدوم تاثیر خاصی ندارن باید دورش بگذره بین داروها واسه دختر من دایمتیکون و گرمیچر با هم میدادم یخورده ارومش میکرد تا صبح تو پتو تکونش میدادیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من روز 14 انتقالم دکتر گفت آز بده و دادم و زیر 1 شد بتا و فرداش دوباره آز دادم و همون 1 بود . رفتم دو تا آزمایشگاه مختلف 

از طرفی هم داروهام رو دیگه قطع کردم از 1 شنبه . ولی هنوز پری نشدم . طبیعی ؟ 

میگم نکنه باردار شده باشم ؟

البته اینقدر عصبی شدم و گریه کردم که اگه هم شده باشه از بین رفته . دیشب هم زعفرون خوردم . ولی هنوز خبری از پری نیست

خدایا سپاسگذارم
روز انتقالم حساب کنی میشه 13

بسلامتط با بتای عالی....پس صبر میکنم ..بوده کسی ک بی بی منفی باشه آز مثبت بشه...شما استراحت بودین؟؟؟من کسی نبود خودم بودم ۳ روز همسرم بود تا حدودی کمتر سرپا بودم بعدش خودم کار کروم در حد اشپزی و شستن ولی جارو نزدم ..نمیدونم والا 

بچه ها من روز 14 انتقالم دکتر گفت آز بده و دادم و زیر 1 شد بتا و فرداش دوباره آز دادم و همون 1 بود . ...

شما چندتا جنین انتقال دادی گرید چند... بخاطر عوارض داروهاس ی هفته ای طول میکشه