2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مبارکت باشه گلم انشالله که فرزندتو صحیح و سلامت بغل بگیری. خدا رو شکر  

سلام ساراجونم چقد دلم برات تنگ شده بود 

خیلی وقته میخوام به تایپک سر بزنم ولی حوصلم نمیگرفتو مشغلم زیاد بود 

بیا بهم بگو که خوش خبری و مامان شدی دختر 😍😍

از دوستای دیگمون چ خبر پروانه جون . استاره . آلا . صفت مامان سوفی . سیلویا وای یادم نمیاد اسما ان شاالله همشون حالشون خوب باشه و ب مراد دلشون رسیده باشن 

سلام ساراجونم چقد دلم برات تنگ شده بود  خیلی وقته میخوام به تایپک سر بزنم ولی حوصلم نمیگرفتو م ...

واییییییی دختر کجاییی تو!!!!چقد همیشه به یادتم چیکار کردی نرفتی گاندی گل پسرتو انتقال بدی.

من دی انتقال دادم مامان شدم ولی کوتاه بود سقط شد ۶ هفته و ۶ روز رشد نکرد دیگه😭😭😭😭

آلا نه هنوز مامان نشده. پروانه هم گل پسرش مثبت شد سال پیش اما مثله من سقط شد 😭

مامان سوفی خوبه فعلا رفته آمریکا. آستاره زایمان کرد. خیلی خوشحالم کردی خیلییییییی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ساراجونم چقد دلم برات تنگ شده بود  خیلی وقته میخوام به تایپک سر بزنم ولی حوصلم نمیگرفتو م ...

سیلویا زایمان کرد بچش پسره. چیکا دو قلوهاش به دنیا اومد. 

سارادلارام مثبت شد یه گل دختر خدا بهش داد الانم به دنیا اومده. 

واییییییی دختر کجاییی تو!!!!چقد همیشه به یادتم چیکار کردی نرفتی گاندی گل پسرتو انتقال بدی. من دی ان ...

قربونت برم ببخشید فک نمیکردم کسی پیگیرم باشه 🤣 الهی بمیرم  چقد سخت که هم شما هم پروانه جون سقط کردید ای خدا چقد که این راه طول و دراز شد برای ماها 

یه زمانی فک میکردم با اولین انتقال مامان میشم خداروشکر حداقل یکی از دوستام استاره جون به مرادش رسید پارسال باهم انتقال داده بودیم 

منم پارسال بعد از انتقال منفیم یه اشتباه بزرگی کردم دوباره با ابن سینا شروع کردم پانکچرو اونم با گونال به اون گرونی و دوباره هفت تا تخمک و ۴ تا جنین برام شد که سه تاش پسر بود سه تاشم باهم انتقال دادم و نگرفت متاسفانه 

حالا میخوام دوباره شروع کنم پیش دکتر اسرافیلی و میخوام دیگه تعیین جنسیت نکنم هر چی خودش داد اگه تو سرنوشتم پسر باشه میده اگه نباشه که نبوده دیگه 

میدونی ساراجون نمی دونم چرا جنینام ضعیف میشن موقع که جنینامو فریز کردن گفتن یه دونه آ دارم یه دونه آب و یه دونه ام ب  موقع انتقالمم که یه نفر. اومد تو گوش دکتر گفت جنیناش زیاد قوی نیستن 

نمی دونم مشکل از ماست یا همون تعیین جنسیت که انجام میدادیم حالا دیگه این سری گفتم تعیین جنسیت نمیکنم پولشم ندارم 😂

قیمت النوا رو نمی دونی چقده ؟؟

مبارکت باشه گلم انشالله که فرزندتو صحیح و سلامت بغل بگیری. خدا رو شکر 

مرسی عزیزم انشالله قسمت همه ی دوستان

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
قربونت برم ببخشید فک نمیکردم کسی پیگیرم باشه 🤣 الهی بمیرم  چقد سخت که هم شما هم پروانه جون سقط ...

خدا نکنه انشالله سلامت باشید. من دیگه اون سارا نیستم دختر اینقد صبور شدم که نگو این راه صبورم کرده.

خیلیییی اشتباه کردی اشکال نداره. ببین اسرافیلی با اولین انتقال مامانی از الان دارم بهت میگم. 

ببین یه کاربر بود ستاره اون که منفی شد ولی یه آستاره بود اون مامان شد خیلی وقته دیگه نیومده بچش به دنیا اومد.