2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

سلام عزیزانی که انتقال دادین فقط استرس نداشته باشین من موقع انتقالم تو یکی از این تاپیکا خونده بودم یه نفر میگفت دکترش گفته رحم مثل مربا و جنین مثل کنجد یعنی حتما جنین به رحم میچسبه من وقتی این مطلب خوندم خیلی دلم قرص شد گفتم به شما هم بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم  امروز روز انتقالمه منتظرم صدام کنن ازتون میخواهم با قلبهای پاکتون برام یه صلو ...

به سلامتی .ان شاالله با دست پر برمیگردی و ۱۴ روز دیگه با یه بتای عالی همه ما رو خوشحال میکنی 🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانوما برام دعاکنید ازمایش دادم

ان شاالله با ى بتاى عالى مياى😍😍🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم بابت لطفی که در حقم کردی عزيزم  به من گفت یه شیاف بزارم آمپول ها و شیاف هر هشت ساعت پخش ...

خدا رو شکر که بهتر شدین 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

دوستان من رفتم آزمايشمو تكرار كردم بعد از ٣روز از ١٠٠١ شده ٣٠٢٥

رشدش خوب بوده يعنى؟؟

بعدم رفتم پيش منشى گفتم وقت سونويي ك دادين دير نيست؟ گفت روال كار خانوم دكتر ده روز بعد از ازمايش سونو ميكنه

بعد درمورد سن باردارى پرسيدم گفت از اخرين پريودت حساب كن و متوجه شديم ك روز سونو تازه وارد هفته ٧ ميشم 

گفت پس ساك باردارى و جنين و قلبش همه باهم ميبينى ان شاالله🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خانوما برام دعاکنید ازمایش دادم

به سلامتی عزیزم.ان شاالله که با بتای عالی خوشحالمون میکنی 😍😍😍

@هانیلsآریل     سلام خوووبي؟ شماهنوز ادويه وزردچوبه اينا استفاده نداري؟

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ چرا ولی یه کوچولو در حد نصف قاشق چایخوری، البته بجز گلپر که اصلا نمیزنم، زعفران هم در حد چند تا دونه رشته میندازم برای غذاهایی که واقعا بدون زعفران نمیشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خوبی هفته تو چجوری حساب کردن؟

سلام عزيزم

گفت از اخرين پريودى

منم اخرين پريودم ٢٠ ارديبهشت بود

دوستان من رفتم آزمايشمو تكرار كردم بعد از ٣روز از ١٠٠١ شده ٣٠٢٥ رشدش خوب بوده يعنى؟؟ بعدم رفتم پيش ...

خیلی عالیه عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله، خوبه دیگه هرچی کمتر سونو بری بهتره هر بار کلی استرس به آدم وارد میشه، ان شاالله همون موقع دیگه یهو همه چیز رو میبینی کلی سورپرایز میشی 😍⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی عالیه عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله، خوبه دیگه هرچی کمتر سونو بری بهتره هر بار کلی استرس ب ...

فداتشم عزيز دلم ممنونم

اين حس قشنگ ان شاالله قسمت تمام بچه هاى تاپيك ك تا عيد باردار يا بچه بغل باشن😍💚😍

من اخرین پریودیم ۱۵ اردیبهشت بود الان هفته چندم هستم؟

شما امروز شش هفته تون تموم شده

سونو ساك رفتين؟

دوستان من رفتم آزمايشمو تكرار كردم بعد از ٣روز از ١٠٠١ شده ٣٠٢٥ رشدش خوب بوده يعنى؟؟ بعدم رفتم پيش ...

خداروشکر عزيزم مبارک گلم به سلامتی انشاالله انشاالله که بری صدای قلبشم بشنوی و خاطرت جمع بشه