2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
اختیار داری عزیزم .خیلی ممنونم بابت توضیحاتت .بله واقعا استرس کل پروسه ما رو تحت الشعاع قرار میده من ...

فدات بشم. من کلاس نقاشی آنلاین هم ثبت نام کردم خیلیییی خوبه و تمرکز میخواد. از اینور با دوستام خیلی میرم بیرون سعی میکنم وقت خالی واسه خودم نذارم حتما خودت به خودت کمک کن. آره عزیزم یا مهر یا آبان انشالله میرم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@داداشمممم   شرمنده عزیزم ی سوال 😬🤦‍♀️ زنگ زدم از دکتر اسرافیلی نوبت بگیرم منشی گف فقط چها ...

من همیشه ساعت رو میگم الانم واسه فردا ساعت ۶:۳۰ نوبت گرفتم. همیشه فامیل و ساعت رو میپرسه ولی بدونه وقت هم بری کاری نداره بنده خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تجربه ات زیاده عزیزم سوال منم جواب میدی خیر ببینی 

اختیار داری. عزیزم تو رو خدا استرس نداشته باش دیدم بچه ها جوابتو دادن دیگه جواب ندادم مگه چقد هواگیری میکردی اصلا نگران نباش نهایت یکی دو قطره ریخته باشه. از فردا درست دقت کن بزن 

اختیار داری. عزیزم تو رو خدا استرس نداشته باش دیدم بچه ها جوابتو دادن دیگه جواب ندادم مگه چقد هواگیر ...

اصلا هواگیری نمیکردم یا مثلا دقت نمیکردم سرنگم پره پر نیس میترسم زحمتام الکی باشه 😢و اگه اشتباه زده باشم دگ سیکلم خراب شه

این چیه رادیس جون؟ من ضخامتم با استرادیول بالا نرفت😟

قربونت برم چیزی نیست این دوتا فرق میکن عزیزم .ان شاالله که شما با رعایت چیزایی که دوستان گفتن ضخامتتون سری بعدی بالا بره و انتقال موفقیت آمیزی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻😍 .اصلا استرس نداشته باش🌷🌷.این مشکل کم پیش میاد و برای افراد نزدیک یائسگی و یا یائسه ممکنه اتفاق بیافته و ان هم به خاطر تغییرات هورمونی توی بدن، که استروژن ممکنه بیشتر تولید بشه و پروژسترون کم ، لایه اندومتر به رشد و تکثیر ادامه میده و درنهایت باعث ضخیم شدن قسمتی از بافت اندومتر میشه.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اصلا هواگیری نمیکردم یا مثلا دقت نمیکردم سرنگم پره پر نیس میترسم زحمتام الکی باشه 😢و اگه اشتباه زده ...

خب اگه هواگیری نکردی که دیگه نگران نباش کامل تزریق کردی. نه خیالت راحت سیکلت خراب نشده

خب اگه هواگیری نکردی که دیگه نگران نباش کامل تزریق کردی. نه خیالت راحت سیکلت خراب نشده

ممنون عزیزم خدا برادرت رو رحمت کنه و ان شالله هرچه زودتر جای نی نی ات پر بشه تو شکمت 🥰

چقددددددد غصه خوردم عزیزم 😭😭😭 دلیل سقط چی بود یادمه همه چی خوب بود 😥 بازم داری جنین

عزیزمی 😭😭😭😭😭😭

بله خوب بود دلیلش مشخص نشد دکترم گفت احتمالا مشکل کروموزومی بوده که توی ۲۰ درصد بارداری ها پیش میاد اینسری داروهامو بیشتر میکنه انشالله ببینم خدا چی میخواد.

بله یه بسته جنین فقط دارم 

ممنون عزیزم خدا برادرت رو رحمت کنه و ان شالله هرچه زودتر جای نی نی ات پر بشه تو شکمت 🥰

قربونت ممنونم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه جانم.

الهی آمین همچنین.

پس دیگه استرس نداشته باش از فردا قشنگ سرنگ رو پر کن هوا گیری کن بزن هیچی هم نشده این ۴ روز