2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام ققنوس جان و دوستای عزیزم دیروز  دکتر بودم مشکل بزرگی برام پیش اومده نمیگم کسی استرس نگیره ...

عزیزم چی شده نگران شدم 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الان همه اول میگن هیسترو کنیم چون خیلی مشکلات در میاد  ببین دیواره رو هم نشون نمیده حتی تو عکس. ...

منم امید دارم خدا این ماجرا رو به وجود اورده من خودم طبیعی بشم تو این چند ماه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

سلام عزیزم خیلی بد شد خیلی ناراحت شدم از خدا میخوام خیلی زود دلتو شادکنه کاش میشد  همه مثبت میشدیم و هیچ کسی منفی نمیشد. خدایا به امید بزرگیت       

خدانکنه عزیزم قسمت منم این شد راضیم به رضای خدا یعنی از کی میتونم دوباره برم برا انتقال و‌ دوباره بر ...

عزیزمم    

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم منفی منفی هستم😭😭😭 ممنون برا پیگیریت همه دنیا رو سرمه انگار  داروهامو امشب قط کنم کی پ ...

متاسفم عزیزم. ان شالله بزودی خدا برات معجزه کنه. خیلی ناراحت شدم

خدایا شکرت
چشم عزیزم نمی‌خورم فدات شم با تو دلیت برام از ته دلت دعا کن🙏🙏🙏

چشم عزیزجان حتما دعاگوت هستم اگه خدا قبول کنه...انشاالله خدا یه دوقلو بذاره تو دامنت شادیت دوبل بشه به حق فاطمه زهرا🙏🙂

منم امید دارم خدا این ماجرا رو به وجود اورده من خودم طبیعی بشم تو این چند ماه  

افرین بهت ....حتما تلاشت رو بکن انشاله خودت باردار میشی....داروهای تقویت تخمک هم بخور حتما

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام دخترا من ۸ خرداد جنین ۵ روزه انتقال دادم سه شنبه ۳۱خرداد باید برم واسه سونو چطور حساب کنم ببی ...

فک کنم پنج هفته و یک روزته نه الان بری سونو فقط ساک بارداری دیده میشه و جسم زرد هفته ۷یا هشت بهت میگن بیای برا قلب

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
یعنی شوره جون  فقط چون منفی میشد آز ایمنی انعقادی داد؟؟؟ نمیدونم میگم شاید بی بی خراب بوده چون ...

بله خودم اصرار کردم همیشه میگفتن شرایط رحمت خوبه خودم هم مشکلی نداشتم دو تا ۳ روزه. دو تا بلاست نگرفت آزمایش تکمیلی دادم الان هم هیدروکسی  کلروین میخورم هم انوکسا و آسپرین دارم. شاید اگه سیکل های قبل داشتم منفی نمیشدم. ولی این راه همش احتماله. ولی بهتر از هیچکاری نکردنه

خدایا شکرت
فک کنم پنج هفته و یک روزته نه الان بری سونو فقط ساک بارداری دیده میشه و جسم زرد هفته ۷یا هشت بهت میگ ...

عزیزم سه شنبه هفته دیگه  ک وقت سونو دارم با این تفاسیر وارد هفته ۷ شدم یعنی شش هفته و یک روزم

یعنی بازم نشون نمیده؟

پس کاش لااقل برای دیدن ساک زودتر بهم وقت داده بودن ک یکم از این حال نگرانی دربیام

فردا میرم آز دوباره میرم مطب ببینم چی میگن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بله خودم اصرار کردم همیشه میگفتن شرایط رحمت خوبه خودم هم مشکلی نداشتم دو تا ۳ روزه. دو تا بلاست نگرف ...

شوره همچنان داری انوکسا میزنی؟ یعنی تا زایمانت داری؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
گفت ۳۷ تموم بشه ختم بارداری میدیم هفته بعد سزارین میشم گفتم زودتر قبول نکرد گفت خیلی جنین ضعیفه  ...

عزیزم این چند وقت همه پیام هاتو دیدم همه سرشار از استرس بودی

خواهشا این روزهای اخر از خودت دور کن و بسپار ب خدا

همون خدایی ک تاحالا مراقبش بوده تااخرش مراقبه ان شاالله و ب امید خدا ب حق همین روزهای خاص خدا بچه تو سلامت بغل میگیری

من براتون صدتا صلوات هدیه میکنم ب دردونه ی امام رضا ان شاالله بسلامت و بدون دغدغه زایمان میکنی و دختر نازتو بغل میکنی💚💚🤲🏻🤲🏻😍😍😍