2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه من از امشب داروهامو قط کنم باید آسپرینم نخورم دیگه؟؟ اونایی گه تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کن ...

نمی‌دونم عزیزم، من دفعه پیش که افت بتا داشتم آسپرین نداشتم ولی به نظرم نهایت تا یکی دو روز دیگه قطع کن که پریودت خیلی خونریزی شدید نداشته باشی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جددی میگی ، من از روز انتقال حساب کردم و دیروز بی بی زدم ، یعنی دیروز میشدم هشتم ، من گفتم نهمم بی ب ...

بزرگترین اشتباهه زود بیبی زدن

چون مثبت بشه استرس رنگش داری و کمرنگ و پررنگش کم و زیاد شدن بتا

منفی بشه استرس داری تا روز ازمایش

من روز ۱۳ بیبی زدم روز تولد امام رضا فرداش هم وقت ازمایشم بود ازمایش دادم و شکرخدا مثبتم

ان شالله بقیه ش هم خوب پیش بره🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه من از امشب داروهامو قط کنم باید آسپرینم نخورم دیگه؟؟ اونایی گه تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کن ...

سلام نیکاد جونم خیلی خیلی متاسفم انشاءالله خیلی زود معجزه شیرین بیاد تو دلت وطبیعی باردارشی عزیزم 

آره آسپرینتو قطع کن مشکلی نداره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام کسی هست جواب منو بده 

وکسا پارین دوفاستون

خانما تو رو خدا اگر اصلاعات دارید به من کمک کنید
رفتم دکتر گفت خانم دوتا سقط داشتی باید حتما انوکسا بزنی گفتم لک دارم سونو دیروز دادم همه چیز عالی بود خداروشکر گفت مگر امپول وشفاف پروژسترون ندادم گفتم بله ولی قط نمیشه دوفاستون داد گفت شیاف روزی ۲ تا کن ولی حتما باید انوکسا بزنی کسی اینطوری بود با وجود لک انوکسا زده باشه بیشتر نشده لکتون

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 
سلام کسی هست جواب منو بده  وکسا پارین دوفاستون خانما تو رو خدا اگر اصلاعات دارید به من کمک کن ...

سلام عزیزم، ان شاالله که خیره، نگران نباش حتما دستورات پزشکت رو انجام بده، منم اوایلش لکه بینی داشتم اما آنوکسا رو قطع نکرد بعد که زیاد شد حالت خونریزی اون موقع آنوکسا رو قطع کرد اما گفت بعد از قطع لکه بینی دوباره آنوکسا رو استفاده کن، من شیاف پروژسترون هم داشتم. 

سلام کسی هست جواب منو بده  وکسا پارین دوفاستون خانما تو رو خدا اگر اصلاعات دارید به من کمک کن ...

من هفته ی ششم لک داشتم..بخاطر سقطم انوکسا و اسپرین رو قطع  نکرد دکتر..شیافام سه تا بودن.کردشون دو تا و امپول پروژسترونم اضافه کرد بهشون..دقیق یادم نیست روزی چند تا میزدم..چون لکم سه روزه خوب شد و بعد امپول رو قطع کردم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام عزیزم، ان شاالله که خیره، نگران نباش حتما دستورات پزشکت رو انجام بده، منم اوایلش لکه بینی داشتم ...

یعنی انوکسا باعث خون ریزی شد لکه بینی برای چی داشتید دلیلی داشت

من هفته ی ششم لک داشتم..بخاطر سقطم انوکسا و اسپرین رو قطع  نکرد دکتر..شیافام سه تا بودن.کردشون ...

ممنون عزیزم روش زدن انوکسا چطوری سر ساعت باید زده بشه یا نه

سلام عزيزم واقعا متاسفم ان شالله خدا خودش ارومت كنه و دل تو وهمسرت روشاد كنه😢

خداروهزارمرتبه شكر كه جنين داري ان شالله دوماه ديگه با يبتاي عالي كه ختم ميشه به فرزندان سالم وصالح مياي و خوشحالمون ميكني به اميد خداا🤲🤲🤲

یعنی انوکسا باعث خون ریزی شد لکه بینی برای چی داشتید دلیلی داشت

نه عزیزم آنوکسا باعث خونریزی نمیشه، من تقریبا از روز هشتم یا نهم انتقالم لکه بینی داشتم که کم کم بیشتر شد وقتی به خونریزی ضعیف رسید دکترم گفت آنوکسا رو قطع کن، بعد از قطع شدن لکه بینی هم مجدد آنوکسا رو شروع کردم که شکر خدا دیگه مجدد لکه بینی نیفتادم.

بچه هاا البالو ضررداره تو هفته هاي پايين؟؟ من امرو دردام بيشتره😢موقع جذب هماتوم حتما بايد دفعم صور ...

نه عزیزم کم بخوری اشکال نداره، من خودم روزی حدودا ۱۰ , ۱۵ تا دونه میخورم البته بدون نمک.

نه عزیزم الزاما نباید دفع هم داشته باشه، اگر جزئی باشه جذب میشه، که توی این سن بارداری خیلی جزئیه.

دردت هم بخاطر بزرگ شدن رحمه، منم یه روزایی درد دارم که سعی میکنم بیشتر دراز بکشم اینطوری بهتر میشه. 

@zohrehjafari    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام حسن عسکری ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق امام عسکری بزودی زود حاجت روا بخیر بشین عزیزم 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱