2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
آهان حدس زدم منظورت باید جنسیت باشه 😅 نه هنوز خیلی زوده، هفته ۱۶ اینا مشخص میشه . ان شاالله خدا ب ...

انشاالله قربونت برم خدا بده برای من حنییتشون فرقی نداره بخدا

انشاالله جنسیتش هرچیزی که بصلاحت هست باشه عزیزم

بچه اول واقعا فرقی نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا منم همیشه تو فکرت بودم به یادت بودم بعدی که انتقال دومم منفی شد دیگ خیلیییییی کم میومدم سایت .. ...

قربونت برم عزیزم... تازه دیدم پست گذاشتی که دو ماه دیگه انتقال داری انشاالله اینبار دیگه پایان انتظارته و با یه بتای تپل دلشاد میشی

حتما تو این دوماه پیاده روی کن حداقل هفته ای ۴ روز...قرص مکمل هم مصرف کن مثل فرتیل سی ام، ویتامین ای دو روز درمیون ویتامین دی ،امگا۳ هم دو سه روز درمیون بخور

سردیجات و با مصلحاتش بخور مثلا ماست و با دلال یا نعنا وفلفل سیاه بخور یا

شیر و با عسل و دارچین بخور...اگه میتونی رو غذاهات فلفل قرمز بزن قبل خوردن

من یه ماه قبل انتقال روغن سیاه دانه میزدم به شکمم ماساژ میدادم و بعدش بادکش میکردم خودم یاد گرفتم و انجامش میدادم یک روز در میوه بجز ایام پریودی که نباید بذاریش خیلییی برا آمادگی و گرم شدن رحم خوبه...

سعی کن اینارو رعایت کنی انشاالله جواب میگیری توکل بخدا🙏منتظر خبرای خوش ازت هستم عزیزجان😊

انشاالله قربونت برم خدا بده برای من حنییتشون فرقی نداره بخدا انشاالله جنسیتش هرچیزی که بصلاحت هست ب ...

الهی آمین عزیزم 🤲

آره واقعا هیچ فرقی نداره، من همه اطرافیانم میگن پسره بجز شوهرم، یعنی چون خودش دختر دوست داره اصلا هیچ حرفی از پسر نمیزنه همش میگه دختر بابا 😍😅

الهی که تمام فرزندان سالم و صالح باشن 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من از چند تا دکتر پرسیدم جنین تو شکم میچرخه باعث میشه بند ناف بپیچه دور گردنش البته بعد هفته ۳ ...

ممنون عزیزم. پس بخواد بشه میشه ربطی به  حرکات من نداره

خدایا شکرت

سلام دوست جونا❤️❤️

من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه

تمام مدت زایمانم به یاد همه تون بودم، از ته دل خواستم به مراد دلتون برسین و نگرانی هاتون از ضخامت و دارو و ...بشه شیر و پوشک و ...

ایشالا لایق بوده باشم دعام تاثیری داشته باشه🙏

ببخشسد که خیلی دیر اومدم، پسرک زردی داشت، یه مقدار درگیر اون بودیم...

سلام دوست جونا❤️❤️ من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه تمام مدت زایمانم به یاد همه تو ...

قدمش خیلی مبارکه عزیزم انشالله زیر سایه مامانو باباش بزرگ بشه ❤❤

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
مدیکور تا حالا یکی روز ۹ یکی هم امروز نهار روز ۱۱ هستم زدم هردوتاش هاله انداخت ولی کمرنگه خدا از زبو ...

آره ديدم

اصلا بد ب دلت راه نده

دقت مديكور بيشتر از بفيه س بخاطر همين هاله داده و الانم ك روز ١١ با ادرار روز زدى

بذار اگر ازمايش نرفتى فردا سه روز ديگه با ادرار صبح بزن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@ققنوس66   @هیوا7   به سلامتی زایمان کردین ؟؟؟ گل پسراتون خوبن ؟؟؟؟ بیاین خبر بدین خی ...

سلام ملکه جون

منم بالاخره همون چهارشنبه زایمان کردم، الان بچه منو هیوا جون هم سن شدن😁

ببخشید دیر اومدم، درگیر زردی پسرک بودم

تو خودت خوبی؟ زایمان کردی؟ دختر نازمون خوبه؟

انشالله سه روز دیگه ازمایش میدم برام دعاکن

اي جانم ان شاالله ك با دست پرمياى خود امام رضا حواسش بهتون هست🤲🏻💚🥰😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@خدایاشکرت۸

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام هادی ع دعای یستشیر رو خوندم. 

الهی بحق امام هادی ع به زودی زود حاجت روا بخیر بشید عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@خدایاشکرت۸ عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام هادی ع دعای یستشیر رو خوندم.  ...

نمیدونم چرا بعضی کاربریا تگ نمیشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوست خوبم  جنین چند روزه  شاید دیر لانه گزینی کرده خیلی زود زدید روز 12 باز هم امتح ...

جنین فریز ، نمیدونم ، فقط میدونم ۵ روزه نبوده 

یعنی میشه اتفاقی بیفته  تا ازمایش 

من هیچ علامتی نداارم 

😞😞

سلام دوست جونا❤️❤️ من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه تمام مدت زایمانم به یاد همه تو ...

اااای جااان. قدمش پر خیر و برکت عزیزم.

مبارکتون باشه😍🤩