2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من رفتم آزمايش دادم بتام اينه يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار ...

دختر این قیافه چیه دیگه؟ بتات خیلیم عااالیه. مباااارکت باشه😍😍

ان شاالله روزی همه بچه های گروه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم فداتون شم محلا جون ان شاالله نوبت شما باشه فقط اينكه زنگ زدم ازمايشگاه ى كم نگرانم كرد با ح ...

واااااااااا این چ جوابی بوده داده😡

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت تمنا جونم ان شاالله از اين بتا عاليا قسمت خودت ب زودى زوووود😍😍😍 التماس دعا ان شاال ...

سلام عزیزم تبریک فراوون میگم.

انشاالله سالم بغلش بگیری.

جنینت چند روزه بود؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خوبم عزیزم قربونت برم پسرمم خوبه اونم هنوز راه نیفتاده تنبل فقط میتونه وایسه...نه به اون عجلش برا چه ...

زی. زی جان دختر بیااا ببینم‌چقد دلم‌تنگشده بود واست..ای خداا دارن چی میشنوم بارداری دوباره؟؟؟ ای خداااا شکرت شکرت چقدددد اذیت شدی هیچوقت یادم نمیره گریه هات نگرانی هات خوشحالمممم برات خیلیییی خیلییییی بخدااا باید بگم خدایاا حکمتتت شکر..زی زی برام کلی دعاکن سفارشی سفارشی دعام کن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم برای منم بخون الهی حاجت روا بشی بحق اولاپیامبر.. خواهرهای گل برای منم دعاکنین دوماه دیگ میرم ...

سلام عزیزم. چشم حتما اسم تون رو مینویسم تو لیست دوستان.

ان شاالله بزودی زود حاجت روا بشین😍

سلام عزیزم. چشم حتما اسم تون رو مینویسم تو لیست دوستان. ان شاالله بزودی زود حاجت روا بشین😍

اسمم مهرنوش عزیزم..الهی خیر این دنیا و اخرت ببینی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
 دوستان تیگر من پاک شده؟

اره گلم تیکر نداری

نه عزیزم اینو روز انتقال گذاشتم ته انرژی مثبت بشه کل نشد 

ان شاالله ك بزودى زود واقعي ميشه عزيزم😍😍

درخواست دوستى بفرستيد  و ادرس بديد فردا ميرم پست ارسالش ميكنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دختر این قیافه چیه دیگه؟ بتات خیلیم عااالیه. مباااارکت باشه😍😍 ان شاالله روزی همه بچه های گروه

فداتشم عزيزم 

مرسيييي😍😍

ان شاالله قسمت شما و بقيه بچه ها💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم