2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
ان شالله قسمت خوووووودت بحق اين روز عزيز💜🤲😘

ممنون عزیزم🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان میشه درمورد این بی بی نظر بدید؟؟ مال روز ۹ انتقال شمام هاله میبینید یا من توهم زدم

بلههههه

مبارک باشه نیکاد جان به سلامتی عزیزم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من برای انتقال جنین فریز رفتم مطب که گفتم کیست داری وقرص ال ایی دی دادن با امپول سوپر افکت استفاده کنم با یه سری ویتامین  کسی میدونه چرا امپول این ماه دادن چون قرار روز دوم پریودی برم مطب

راستی گرید  جنین b و bcهست  کسی تجربه داشته انتقال این گرید ها نتیجه چی بوده

جنین 4روز هست دلیلش چیه  معمولا یا سه با پنچ روزه هستن

لطفا راهنمایی گنید خیلی داغونم هف سال ناباروری دارم همسرم کم تحرکی داره

لطفا کمکم کنید😔😔

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
دوستانی که هماتوم دارید مقدار لکه بینی تون در چه حدی  مداوم یا مثلا طی شبانه روز چندبار  ...

من هفته ای بود

مثلا هفته ای یبار.۴ هفته دیدم

از وقتی لک قهوه ای میومد دو روزی طول میکشید تا قطع بشه

قیر مانند بود

اصلا نگران نباش

طبیعیه

😉

نغمه جون فرشته جون  رزانا-٦٨ خووووبين؟ حالتون چطوره؟ گيس گلابتونم شما خوووووبين؟ كاش يك ...

چقد تو مهربونی عزیزم....بگم خوبم؟دروغ گفتم.....ازتیرماه پارسال تاحالا نرفتم شهرستان مادرمو ببینم میگفتم باردارمیشم میرم میبینمش.نشد که بشه.خواهرم اومده سربزنه بهم سعی میکنم خودمو حداقل معمولی نشون بدم اما مگه میشه ...این همه رفتیم اصفهان گردی و بازار بعد میشینم توی ماشین بایه اهنگ قایمکی اشکام میاد...نمیدونم چیکار کنم ......من یقین داشتم و به خودم مطمئن بودم که مثبتم..‌توی حرفهای مهربون جون میخوندم که میگفت من میترسم مادر نشم هیچ وقت ....ازعمق وجودم درک میکنم که چی میگه.میترسم .معجزه جون اگر مادرم نشم چیییییی؟؟؟    

نغمه جون فرشته جون  رزانا-٦٨ خووووبين؟ حالتون چطوره؟ گيس گلابتونم شما خوووووبين؟ كاش يك ...

خدایا پناه میبرم به خودت از اینکه ناشکریتو بکنم خدایا پناه میبرم بهت خدایا خودت اروم کن منو دوستام رو خدایا گلایه هام رو به پای ضعیف بودنم بذار و ناراحت نشو ازم.امام رضای مهربونم  ببخش منو که دیشب باناراحتی بهت گفتم هرسال و هرسال میام تو جشنت اما بازم دست خالی برم میگردونی....خواهرم پیشمه نمیتونم گریه کنم.