2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
به دكترت بگو ولي من درد رحمي شديد مثل اينكه الان پريود مياد رو سر پسرم روز ده يازده انتقال داشتم و ط ...

خداکنه چیزی بدی نباشه.برام دعاکنید.هرازگاهی دردمیگیره دیشب شدیدبود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی شما کجا تعیین جنسیت کردی ؟هزینه چقدر شد؟چند بار پانکچر شدی؟ دکترتون کی بود؟

سلام عزیزم.من تعیین جنسیت نکردم.سه بار پانکچر و 7 بار انتقال جنین داشتم و با پزشکای مختلف و مراکز درمانی مختلف. که بار هفتم با دکتر طاهری مرکز مام بودم که مثبت شدم.هزینه هارو درست یادم نیست چقدر شد ببخشید.

فدات بشم ان شالله😍😍توروخدااا بعد دعااا براي همه بچه هاي تاپيك براي پسر منم دعا كن يكم خوش اخلاق با ...

اهخي عزيزمممم

ان شاالله پاقدم اون فسقلى تو دليت همه چيز روبراه ميشه

ان شاالله امام رضا عيدى همگيتون رو بده و ب مراد دلتون برسيد😘😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر😍 مبارک باشه عزیزم التماس دعا

فداتشم عزيزم مرسى

بخدا خيلى دعا كردم همتونو

هرروزم دارم ب نيتتون صلوات ميفرستم و دعاتون ميكنم

ان شاالله به زودى همه تون با دست پر بياين تاپيك

براى منم دعا كنين همه چيز ب خوبى پيش بره❤️🤲🏻💚😘❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم بسته اش چند تایی و هزینه اش چقدره؟

۱۲۰عددی هست.من خودم یک میلیون و دویست و چهل و پنج خریدم از داروخانه.الانم همون قیمت میدم.

البته خیلی ناقابل هست اما برای خرید چیزدیگه ای نیاز به پول دارم🌸

مررررسییییی عزیزم 🤩🤩🤩

التماس دعا عزیزم

خیلی برات خوشحالم

شما هم فک کنم یه مدته طولانی تو تاپیک بودین؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@هانیلsآریل   سلام خوووووبي؟ جوجه چطوره💓 رفتي دكتر امروز؟؟ يا بعد ظهره

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟

نه هنوز غروب نوبت دارم که احتمالا آخر شب نوبتم بشه، استرس دارم خیلییییییی 🙈🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فداتشم عزيزم مرسى بخدا خيلى دعا كردم همتونو هرروزم دارم ب نيتتون صلوات ميفرستم و دعاتون ميكنم ان ...

الهی آمین انشالله همه چیز عالی پیش میره🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم تصمیم دارم یا شمس برم با افخم احمدی پریناتولوژیست  یا ارومیه با بهادری کلا موسی پور ...

من الان اول هفته 37 هستم انشاالله2 تیر هفته 38 تموم میشه ولی دکتر برام 5 تیر وقت زایمان گفت که تا اونموقع بشه 38 و 3 روز ولی نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه چون شدید در عذابم بچه به دنده هام فشار میاره اذیتم میکنه کلا نشستن برخاستن خیلی سخت شده به همسرم میگم کاش به دکتر بگم زودتر برداره میگه نه بزار رول عادی خودشو پیش ببره بنظرتون اینکارو بکنم ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
فداي محبتت عزيزم ان شالله با اين انتقال صاحب اولاد سالم و صالح ميشين به اميد خداااا🤲🤲

اره عزیزم

ی لیست از کل کارهایی ک کردم نوشتم نمیدونم چرا ارسال نمیشه

حتی قسمت ب قسمت هم میگه طولانیه