2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
فداتشم.سلامت باشی.انشاالله شمام بسلامتی سپری کنی این دورانو.میگم من رحمم دیشب شدیددردمیکرد.طبیعیه؟

به دكترت بگو ولي من درد رحمي شديد مثل اينكه الان پريود مياد رو سر پسرم روز ده يازده انتقال داشتم و طبيعيم بود ان شالله كه طبيعي نگران نباش

سلام عزیزم خوبی ان شاء الله که بهترین نتیجه رو میگیری قربونت برم  من دیروز بی بی زدم منفی شد ا ...

ای وای شاید بی بی خراب باشه  روز چندم هستی بی بی زدی؟ جنینات چند روزه بودن عزیزم . آزمایشت کی است . ان شالله که روز آزمایش دست پر بیای عزیزم.الهی آمین .    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحه هااا من سر پا واي ميستم گوشم انگار توش پر باد ميشه مثل سوار هواپيما ميشي با تغيير ارتفاع يهوو گوش ادم يجوري ميشه اونجوريه كل تايمي كه ايستاده باشم

سر پسرم اينجوري نبودم

نشونه مشكليه عايا؟

فريناز جون خيلي دلم از اول برات روووووشن بود ان شالله ٨ ماه باقي مانده رو بسلامت طي كني و فسقلي ...

مرسی عزیزدلم مرررررسی😍😍😍😘😘😘

ان شاالله شماه هم اون جوجه رو بسلامت بغل بگیری و زندگیتون سرشار از عشق باشه

از کجا فهمیدی رنگ مورد علاقه من بنفشهه قلب بنفش دادیییییی😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خیلی ممنون عزیزم من امروزم بی بی زدم مثبت شدخداروشکر.فردامیرم آزمایش برام دعاکنید😍😍😍

بسلامتی و دل خوش ان شالله فردا با یه بتای عالی به تایپیک حال بدی عزیزم  الهی آمین     

مرسی عزیزدلم مرررررسی😍😍😍😘😘😘 ان شاالله شماه هم اون جوجه رو بسلامت بغل بگیری و زندگیتون سرشار ا ...

فدات بشم ان شالله😍😍توروخدااا بعد دعااا براي همه بچه هاي تاپيك براي پسر منم دعا كن يكم خوش اخلاق باشه و خو غذاااا بشه يعني اين چند روز كه مريضه همون دوسه نوع غذاييم كه ميخورد نميخوره هي ميكم اشكال نداره طبيعي بي اشتهااا شده بعد هيچي نميخوره يهوو اخر شب ميگه كيك انگار دارن منو تيكه تيكه ميكننااا

عه واقعااااا💜💜💜💜💜بيا اينااا باعشق تقديم شما و جوجه

بچه ها من لک دیدم صبح شش امپولمو زدم الانم بزنم؟ 

ببين هر مركز روشش فرق داره

براي من فقط شياف اضافه كرد و اسپرين رو قطع كرد براي هانيل فقط اسپرين و انوكسارو قطع كردن

براي فاااااااا فك كنم شياف و دوفاستون دادن

زنگ بزن مركز ببين چي ميكه

خیلی ممنون عزیزم من امروزم بی بی زدم مثبت شدخداروشکر.فردامیرم آزمایش برام دعاکنید😍😍😍

مباااارک باشه عزیزم😍😍🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام سلااااام صبح عیدتون بخیر من بیبی زدم امروز امام رضا یعنی عیدی منم داده؟؟ وای خدایا دستام می ...

وای عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر😍

مبارک باشه عزیزم

التماس دعا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد