2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
مرسی عزیزم ان شاالله روزی شما و بقیه بچهای تاپیک❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻😍😍

الهی آمین گلم. 

میشه بی زحمت بگی چه داروهایی داشتی و اینکه چه کارایی قبل و بعد انتقال انجام دادی ممنونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم انشاالله خدا از زبونت بشنوه..کلا بارداری دوم چون تجربه داری راحتتر میگیری هنوز بعد بدنیا ...

عاره منم تو اطرافيانم زياد ديدم از لحاظ عاقل بودن و عاروم بودن واجتماعي بودن همه چي

هميناااا قولم زد كه بخام باز برم😅اميدوارم خداا سوپرايزم نكنه شوهرم قبل انتقال ميگفت اگه يدرصد مثل پسرمون باشه توانشوووو داري نكن باهامون اين كاروو

اميداوارم خيلي خوب پيش بره اونموقع نميتونم ختي غر بزنم به همسرم ميگه خودت خواستي باورت ميشه تا شب انتقالم ميگفت هنو دير نشده😏خودمو زدم به پوست كلفتي تمام حتي روز جواب ازمايشم بهم زنگ نزد حتي نتيجه رو بدونه چقد گريه كردمااا

ولي برام مهم نيست ( گاهي البته🙂)الان رفتارش بهتر شده بااااز اوايل يخ به تمام معنااا بود

آره داری مبارکه این دوران رو به خوبی بگذرونی 

عزيزمي ان شالله اين ماه همه چي عالي پيش ميره و ميري فسقليااارو مياري خونه🤩🤲اوناهم قول كه ٩ ماه رو محكم ميچسبن به دلتووووو دل شادت ميكنن به اميد خداااا و اين روز عزيز🤲

به به مبارک باشه عزیزم. انشاالله فرزند سالم و صالح هشت ماه دیگه بغل بگیری برا منم دعا کنید. لکه ب ...

قربونت برم همچنین انشاالله .نه اصلا لک بینی نداشتم.راستی دیشب شدیدرحمم دردمیکرد که ازخواب بیدارشدم یکم گذشت خوب شد.طبیعیه؟

بله بله مبارک باشه انشاالله که این بار مامان دختر ناز و تپل بشی و سالم و صالح و آروم  🥰🥰

قربووووونت برم ان شالله كه هرچي خيره واقعاااا ادم مثلا ميگه حالا من دختر دار بشم يا پسر بحال خداي بزرك چه فرقي داره

ولي واقعااااا ادم از اينده هيچ خبري نداره ممكن يجنسيت يبچه واقعااا به ضررموم تموم بشه يا كلا من يكي از اشناهاي دوستام بچه هاي پسرش بعد دنياا اومدن فوت ميشن ولي دختراش نه سر همين چيزااا ميگم خداياا تو كه ميدوني من دختر دوست دارم اكه به صلاحمونه بهمون بده وگرنه راضيم به رضاي خودت

وای خدایااااا مبارکت باشه عزیزمممم ان شاالله ک بهترین بتا رو داشته باشی و بارداری خوبی رو سپری کنی ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم.انشاالله بتامم خوب باشه.امام رضاعیدیمونوداد.ایشاالله بقیه هم هرچه زودترعیدیشونومیگیرن.خودتم ایشاالله بتات عالی بشه.

قربونت برم همچنین انشاالله .نه اصلا لک بینی نداشتم.راستی دیشب شدیدرحمم دردمیکرد که ازخواب بیدارشدم ی ...

نمیدونم عزیزم 

از بچها بپرس من زیاد سررشته ندارم😂

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
فدات عزیز دلم ان شاالله ب زودی بیبی و ازمایش مثبت شمارو ببینیم😍❤️💚😍🤲🏻🤲🏻 ابتماس دعا ان شاال ...

فريناز جون خيلي دلم از اول برات روووووشن بود ان شالله ٨ ماه باقي مانده رو بسلامت طي كني و فسقلي صحيح و سالم بدنياااا بياد و بشه چشم و چراغ خونتوووون💜💜💜💜

قربونت برم همچنین انشاالله .نه اصلا لک بینی نداشتم.راستی دیشب شدیدرحمم دردمیکرد که ازخواب بیدارشدم ی ...

سلام عزيزم خيلي تبريك ميگم ان شالله بسلامتي طي كنين اين دوران وووو🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲

سلام عزيزم خيلي تبريك ميگم ان شالله بسلامتي طي كنين اين دوران وووو🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲

فداتشم.سلامت باشی.انشاالله شمام بسلامتی سپری کنی این دورانو.میگم من رحمم دیشب شدیددردمیکرد.طبیعیه؟

دوستای گلم  یک بیمارستان که آی وی اف مثبت‌ش از همه بیشتر هست رو بگید  بیمارستان آبان &nb ...

عزیزم بخدا مثبت شدن ivf خیلی به بیمارستان مربوط نیست، کیفیت جنین، وضعیت رحم و خواست خدا فقط

من فقط از مرکز امید و بیمارستان بهمن خبر دارم

دکتر میگفتمیتونم سفارش کنم از زوجی جنین بدن که قبلا مثبتی داشتن و کیفیت جنینشون خوبه

قبل از انتقال حتما از وضعیت ایمنی و انعقادیت مطمئن شو که اینهمه هزینه میکنی و انرژی میذاری خیالت از اونهم راحت باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مهربون جون ان شاالله كه خدا معجزشوووو بهت نشون بده وازجايي كه فكرشووو نميكني يهووو بياي بگي بچه هااا من طبيعي باردارر شدم  و ديگه دغدغه هاي سخت اي وي افم نداشته بااااشي

ان شااالله كه امام رضااااا ميخاد اينجوري سوپرايزت كنه🤲🥺

من رفتم كربلاااا ميگفتن دعا زير قبه بي برو برگرد قبوله ولي من طبيعي باردار نشدم تنهااا دعام اونجااا اين بود كه طبيعي بارد بشم وكارم به دكتراااا و دوا درمون نرسه😢ولي نشد شايد اگه طبيعي باردارميشدم مثلا بچم مشكل داشت يا اينده خوووبي پيش رومون نبود اوايلش خيلي پذيرشش برام سخت بود بعدش گفتم خدايي كه انقد مهربونه چطور دلش ميااااد يبندش رو اذيت بكنه پس قطعااا به صلاحش نيست يا اون تايم تايم خوبي نبوده دقيقاااا مثل يبچه اي كه بفرض مريضه مثلاا بستنيم ميخاد نه بستني بده نه مادر بده فقط مامانش ميگه الان وقتش نيس ولي از ديد بچه كه دركي نداره همه چيز خيلي فرق داره

اميدواررررم بهتررريناااا به زودي زود قسمتت بشه به اميد اين روز عزيز

@مهربون-٢١