2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
دورت بگردم شک نکن  ایمان داشته باش  برای خدا کاری نداره  خدا بخواد در یک لحظه میتو ...

روی چشام فقط به خدا امیدوارم وائمه اطهار... یکم طول میکشه باورکنم نترس باز فردا میام دلقک بازی میکنم

@95hony    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام موسی کاظم ع دعای یستشیر  رو خوندم.

ان شاالله به حرمت موسی بن جعفر ع به زودی زود حاجت روا به خیر بشید عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه شنبه میزنم ولی خداییش هربارقلبم تکه تکه میشه. کاش میشد بزنم بیرون.  فقط شماها حالمومیفهمی ...

عزیزم بازم ناامیدنباش شایدبتا دیربره بالا.تاروزآزمایش بایدداروهاتواستفاده کنی.

نبوده...خودموگول میزدم قلبم بازتیکه تیکه شد. منفی شدببین

الهی بگردم😭

قشنگ میفهممت مهربون جون

منم از حس و حال خودم میفهمم منفی ام😭

منم مثل تو دیگه جنبن ندارم و اگر بخوام ادامه بدم باید از نو شروع کنم.دارو و درد و هزینه و همه از نو😭😭

خدایا چرا اینهمه زجر آخه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی بگردم😭 قشنگ میفهممت مهربون جون منم از حس و حال خودم میفهمم منفی ام😭 منم مثل تو دیگه جنبن ن ...

خدانکنه عزیزدلم قربونت برم من اخه توانشالله مثبتی.

واقعاشروع دوباره اش لرزه میندازه به تنم...قربون خدابرم.

الان اهنگ گذاشتم یکم برقصم حالم عوض شه.چارم چیه😭

الهی بگردم😭 قشنگ میفهممت مهربون جون منم از حس و حال خودم میفهمم منفی ام😭 منم مثل تو دیگه جنبن ن ...

ازته دلم برات دعا میکنم عیدی بگیری ازاقاجان ومثبت شی اصلا دلم نمیخواد تواین حسی که الون من دارم تجربه کنس هیچکدومتون ها

من اینقدر از صبح گریه کردم و حالم بد بوده از ناراحتی پاشدم بعد از ۱۱ روز از خونه زدم بیرون

آروم رانندگی کردم اول ی سررفتم سرخاک پدرشوهرم

ی کمم پیش اون گریه کردم بعدش رفتم تو جاده ی ساعت رانندگی کردم و خودمو مثلا خالی کردم

اما خالی نشدم بازم

امیدم ب همین یکی دو روز دیگه ست😭😭

خدا بهم رحم کنه

خیلی سخته دور از همه باشی هیچکسی رو دور و برت نداشته باشی

شوهر آدمم فقط شب خونه باشه

دیگه باید باکی حرف بزنه دلش نپوسه😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدارو شکر...چند سلولی بود از من انگار گف ۵ سلولی...خداکنه منم مثبت بشه...

سلام عزیزم.

برا مامرکزمون نمیزنه ک گرید a b c  نوشته ۸ سلولی سه روزه بنظرت گریدشون چند بوده؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
من اینقدر از صبح گریه کردم و حالم بد بوده از ناراحتی پاشدم بعد از ۱۱ روز از خونه زدم بیرون آروم ران ...

الهی من قربونت برم عزیزم... بازتورفتی بیرون من همش خونم مادرم میگه این دوروزم صبرکن

ای خواهربیابه من بگوحرفهاتو, البته خدای بالاسری ازته دلم خبرداره خوش صبرمون بده... خیلی خیلی سخته اینکه بازبخوایم دوباره شروع کنیم. انشالله تومثبتی به من نگاه نکن

الهی من قربونت برم عزیزم... بازتورفتی بیرون من همش خونم مادرم میگه این دوروزم صبرکن ای خواهربیابه م ...

مهربون جون

خدا پدر و مادرتو نگه داره و چراغ خونه شون همیشه روسن باشه

لااقل ازشون دور نیستی چهارتا کلمه حرف میزنی باهاشون

مهمون میاد سرگرم میشین

من تو خونه بادرو دیوار باید حرف بزنم یا فیلم ببینم یا کتاب بخونم

هیچکسو ندارم خونه ش برم

هیچکسو ندارم خونه م بیاد

الهی من قربونت برم عزیزم... بازتورفتی بیرون من همش خونم مادرم میگه این دوروزم صبرکن ای خواهربیابه م ...

سلام عزیزم.

انشاالله شنبه بزنی خدا معجزتو نشونت بده.

من نمیدونم چرا الکی میزنم زیر گریه.همش دلم میگیره

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
مهربون جون خدا پدر و مادرتو نگه داره و چراغ خونه شون همیشه روسن باشه لااقل ازشون دور نیستی چهارتا ...

الهی قربونت برم شهرغریبی? اره واقعا ازاین لحاظ که پیش مادرمم خیلی خوبه. 

بمیرم برات خواهر ازخدامیخوام مثبت شی ودیگه تنهانباشی

یکم اهنگ بزار فیلم. چاره چیه باغمبرک زدن هیچی حل نمیشه. من تودلم داشتم فکرمیکردم پول داشتم میرفتم سفربعداین😅

تواگرمیتونی بروفداتشم. روحیه خیلی خوبه بالاخره زنده ایم باید زندگی کنیم. باهرسختی

سلام عزیزم. انشاالله شنبه بزنی خدا معجزتو نشونت بده. من نمیدونم چرا الکی میزنم زیر گریه.همش دلم می ...

سلام قربونت برم ممنون من دیگه منفیم انگار

چون توی فکراینی که گرفته یانه هستی دلت میگیره منم اینطور میشدم قبلا. الان دیگه میگم من هرکارتونستم کردم باقی دست خدا وائمه هست