2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
عزيزم تو ى شياف پروژسترون ك بيشتر ندارى اون عوارضى نميتونه داشته باشه الهی بحق این روزهای عزیز امام ...

اره من الان روزی 2تاشیاف دارم... الهی من فدات بشم انشالله خودتممم وای اینقدرمنتظرم شنبه بزنیم. دلم خیلی برات روشنه

یعنی ممکنه ازاون باشه؟ لامصب اصلا هرچی میخورم انگارنمیچسبه بهم😑😑😑دعاکنیم واسه همدیگه. 

خدامعجزه قشنگشونشون بده بهمون ومامان بشیم. شنبه چندمیزنی??من همون زمان که بیدارشم واسه نمازصبح میزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من رفتم ازمایشم رو تکرار کردم شنبه بهم جواب میدن  من خیلی حالت تهوع دارم  از الان ...

بله خواهرم قبل از موعد پریود حالت تهوع شروع شد خیلی کم پیش میاد ولی اتفاق افتاده. 

خدایا شکرت
سلام بچه ها امروزمیانگین میشه روز۱۱انتقالم.بی بی چک گذاشتم یدونه خط کمرنگ افتاد😍😍😍بنظرتون درسته؟ا ...

اااای جاااانم مباااااارکه😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروهزارشکر توعیدی گرفتی فداتشم خیلی ازته قلبم خوشحالم چون چله صلوات برداشتم واسه مادرشدن هممون تو ...

فداتشم مهربونم.اتفاقامیخواستم بپرسم کی برم آزمایش؟شنبه که زوده آزمایشموسه شنبه نوشتن زودبرم قبول میکنن؟

احتمالاقندخونت پایین رفته اینجور مواقع منم اینجوری میشم چه رسه توکه بارداری.. بهتری الان؟ 

بله خدا رو شکر بهترم دو سری  دیگه هم رفتم ازمایش بعد صبحانه و بعد ناهار. امیدوارم هنوز داخل رنج باشه. ولی خیلی حس بدی بود انگار جونت داره میره

خدایا شکرت
بچه ها همین الان یه ذره لک دیدم تو دستشویی اعصابم بهم ریخت چیکار کنم زیاد نشه؟؟؟🤦🤦🤦😞😞

جووونم. ان شاالله لک لانه گزینیه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداکنه اینجوری باشه سری قبل روز ۸ لک دیدم که بعده مثبت شدن ازبین نرفت و هماتوم بود خدا بخیر بگذرونه

رویان گفت استراحت کن اگه داره بیشتر میشه شیاف اصافه کن. اگه خدای نکرده خونریزی دیدی سریع دو تا امپول رو با هم بزن. چون سابقه هماتوم داشتی بنطرم شیاف اضافه کن

خدایا شکرت
خیلی محبت داری فرزی جون انشالله به زودی خبر مامان شدنت رو بدی بهمون

سلام مامانو سوفی جان من اون روز فقط لیست مهتاب۴۴۴ رو کامل کردم مهتاب جان میخاست به نیتمون بخونه.
ولی امروز فرصت کردم خودمم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم. انشالله به زودی صاحب نی نی های سالم و زیبا میشی❤👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻