2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
فداتشم.ماباهم بودانتقالمون ایشاالا توام باخبرهای خوب بیایی.زیریک دقیقه هاله انداخت.باورم نمیشه تاحال ...

خداروهزارشکر توعیدی گرفتی فداتشم خیلی ازته قلبم خوشحالم چون چله صلوات برداشتم واسه مادرشدن هممون

توکل بخدای بزرگ منم دعاکن😍😍😍

شنبه برو ازمایش بده دیگه بیادلمون روشادکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز ۸ بدون روز انتقال روز ۹ با روز انتقال شیاف ندارم آمپول روزی یکی دارم  صبح ساعت ۹ زدم یعنی ...

الان استراحت کن اگه تا شب زیاد شد 9یدونه شیاف بذار.صبحم آمپولت بزن.باز با دکترت مشورت کن.شاید آسپرین  قطع کنه

لک‌ منم جزیی بود من شیاف ندارم فقط آمپول دارم با مرکز تماس گرفتی یا خودت اضافه کردی؟؟ آسپرین قطع نکر ...

به همسرت بگوشیاف بخره چون بخوای تاروزازمایشت یکی اضافه کنی امپول سختت میشه. من ازاول شیاف داشتم الان2شد. نه گلم شیاف بزار وادامه بده... منو بچه ها لطف کردن. بعدش به دکترخودم پیام زدم اونم همینو گفت. نه اسپرین قطع نکردم

خب نگران نباش طبیعیه شیاف بزار قربونت درازبکش قطع میشه امروز خیلی فعالیت نکن. انشالله لانه گزینی هست ...

انشاالله عزیزم شیاف ندارم فقط آمپوله اونم صبح ساعت ۹ تزریق کردم یه زنگ بزنم مرکز ببینم چی میگن خدا به خیر کنه اره دراز کشیدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله که امام رضا ع شنبه دل تو رو هم شاد کنه  مامان شدنت رو بهت عیدی بده و دل ما هم با شادی ت ...

ممنون عزیزدلم اینقدردلتنگ حرمم😭امروز باگریه ازخواب پاشدم توکل بخدای بزرگ انشالله شماهم بانی نی بیاید زیارت

باورت بشه مامان خوشگله قربونت برم لحظه ای که برگه ازمایش رودیدی دعامون کن ازته دل... ما باهم تویک رو ...

لایق باشم برای همتون دعامیکنم.ایشاالاهمتون نتیجه میگیرین امیدتونو ازدست ندیدمن انقدسختی کشیم ولی بلاخره خداجوابموداد.ولی من میگم ۴روزم میموندرنگ نمیگرفت ایشاالاتوام مثبتی.

الان استراحت کن اگه تا شب زیاد شد 9یدونه شیاف بذار.صبحم آمپولت بزن.باز با دکترت مشورت کن.شاید آسپرین ...

شیاف خونه ندارم مگه به همسرم بگم بخره بهش بگم شیاف چی بخره از داروخانه؟؟؟ اره الان زنگ میزنم مرکز ببینم چی میگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
لایق باشم برای همتون دعامیکنم.ایشاالاهمتون نتیجه میگیرین امیدتونو ازدست ندیدمن انقدسختی کشیم ولی بلا ...

قربون دستت ممنونم. نه امید بخدا همیشه تودلم زنده اس ادمی به امید زنده اس... خدارو هزار شکردرهرصورتی

وای خدا ازدهنت بشنوه, حالاشنبه دیگه دقیق معلوم میشه روز12میشم. 

به همسرت بگوشیاف بخره چون بخوای تاروزازمایشت یکی اضافه کنی امپول سختت میشه. من ازاول شیاف داشتم الان ...

بگم به داروخانه چی بگه برا خرید شیاف؟؟؟ نه اگه آمپول اضافه بشه دوتا آمپول تو یه سرنگ میزنم دیگه یه سرنگ راحته حالا یه زنگ بزنم ببینم چی میگین

بگم به داروخانه چی بگه برا خرید شیاف؟؟؟ نه اگه آمپول اضافه بشه دوتا آمپول تو یه سرنگ میزنم دیگه یه س ...

اگراینطوری باشه اره دوتارو تویه سرنگ بزن نشد اره همسرت لگوشیاف پروژسترو400بگیرن. حالا ازمرکزت بپرس قربونت