2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
ممنونم عزیزم.بخدافعلا باورنکردم تانرم آزمایش باورنمیکنم.خداااایا یعنی میشه.حتما عزیزم بخدابرای همه ه ...

باور كن عزيزم قشنگ رنگ داره بيبى

ان شاالله باردارى خوبى رو سپرى كنى❤️😍❤️🤲🏻😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مباااااارک باشه عزیزم 😍❤️خدا برات حفظش کنه ❤️❤️❤️برای ماهم دعا کن عزیزم ❤️😍😍

خیلی ممنونم عزیزم ایشاالاکه درست باشه.همه چی خوب پیش بره.ایشاالاهمه ی منتظرا جواب این همه سختی ودردومیگیرن بخداتوکل کنید.ایشاالاامام رضا هدیتونو میده.

ممنونم عزیزم.بخدافعلا باورنکردم تانرم آزمایش باورنمیکنم.خداااایا یعنی میشه.حتما عزیزم بخدابرای همه ه ...

مبارکه‌عزیزم

انشالله‌بارداری‌خوب‌وراحتی‌داشته‌باشی.

دوستم‌کجاانتقال‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام بچه ها امروزمیانگین میشه روز۱۱انتقالم.بی بی چک گذاشتم یدونه خط کمرنگ افتاد😍😍😍بنظرتون درسته؟ا ...

سلام مامان خانم.  مبارک باشه.عیدی تو از امام رضا گرفتی.خداروشکر بری آز بدی با یه بتا عالی ییای   مبارکه هزار بار مبارکه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
باور كن عزيزم قشنگ رنگ داره بيبى ان شاالله باردارى خوبى رو سپرى كنى❤️😍❤️🤲🏻😍

انشااله عزیزم.انشاالا بزودی خودتون به آرزوهاتون برسین ومامان بشی.به حق پنج تن

آره ميدونم توكلمون ب خداست ديگه و ما هركارى ك در توانمون بود انجام داديم فقط خودش بايد بخواد شما در ...

ان شاء الله که برامون میخواد 

منم درد پریودی رو دارم ان شاء الله که خیر باشه و به خیر بگذره

خدایا به امید تو....

سلام دخترا روزتون بخیر  

یه سوال.چه دارو  وامپول هایی برای شروع سیکل انتقال جنین وبعد ش تو بارداری باید استفاده بشه؟

البته به جز ویتامین ومکمل ها منظورمه.  

انوکسا.هپارین.استرادیول.دیگه چی

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خیلی ممنونم عزیزم ایشاالاکه درست باشه.همه چی خوب پیش بره.ایشاالاهمه ی منتظرا جواب این همه سختی ودردو ...

ان شاء الله عزیزم 

هاله که واضحه ان شاء الله آزمایشتم عالی با بتای بالا باشه گلم❤️

خدایا به امید تو....
سلام مامان خانم.   مبارک باشه.عیدی تو از امام رضا گرفتی.خداروشکر بری آز بدی با یه بتا عالی ییا ...

خیلی ممنونم عزیزم ایشاالا همه عیدیشونو بگیرن ایشاالا برای منم واقعی باشه وبتام خوب باشه.برام دعاکنید

فدات عزیزم.انشااله این لحظه روهمه ببینن بااینکه توشکم وباورنمیکنم.رویان

چراباورنداری‌عزیزم

باور‌کن‌مامانی.

منم‌رویان‌میرم

دکترتون‌کی‌هست‌تورویان؟

چند‌تاجنین‌داشتی

برات‌دومرحله‌ای‌انتقال‌دادن؟

راستی‌براهرانتقال‌۴تومن‌میگیرن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻