2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها تقريبا ى ساعت پيش شوهرم يهو از خواب بيدارشد كنارم بود منم هول كردم فكر كردم ديرش شده صب ...

سلام گلم 

نگران نباش پیش میاد 

الان دیگه استرس نداشته باش چون خود همین استرس سم برات 

چیزی نمیشه جای نی نی جان سفت و محکم شده چسبیده به شکم مامان خانمش 😍😍

سلام الهی عزیزم شوک بهت واردشده قربونت برم, اب میخوردی یکم استراحت کن هیچی نیست ترسیدی یکم. ا ...

فداتشم مهربون جان

دست و پام كلا سست شده

با اينكه خوابيدم بازم اما دل تو دلم نيس انگار

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم  نگران نباش پیش میاد  الان دیگه استرس نداشته باش چون خود همین استرس سم برات&nbs ...

❤️❤️❤️

ديشب ب كل ديگه اميدم رو از دست داده بودم ك صبح اينطورى شدم

ان شاالله ك همه چيز ختم بخير بشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم منم درگیر یبوست هستم امروز که مرکز بودم بهشون گفتم تا بهم بگن چیکار کنم تا قبل انتقال کنترل بش ...

من اول پاییز از طارم روغن زیتون رو کیلویی ۲۰۰ خریدم.پس الان ۳۰۰ شده!!!!

میگن دو قاشق هم روغن زیتون خالی بخوری برای یبوست خوبه

😉

❤️❤️❤️ ديشب ب كل ديگه اميدم رو از دست داده بودم ك صبح اينطورى شدم ان شاالله ك همه چيز ختم بخير بشه

سلام عزیزم نگران نباش ان شاء الله که خیره و تو دلت ی خبرای خوبی باشه همین که استراحت کردی و استرس نداشته باشی ان شاء الله چیزی نمیشه منم درد پریودی که میگیرم سست میشم و ته دلم خالی میشه ولی کاری از دستمون بر نمیاد همه چیز دست خداس توکل به خودش ان شاء الله که به هممون لطف کنه ❤️🤲🏻

خدایا به امید تو....
ببین حتی جنین بلاست هم میتونه ضعیف باشه یا مشکل ایمنی هست یا رحم یا جنین آزمایشهای ایمنی رو بدی خی ...

سلام صبح همگی بخیر انشاالله روز خوبی برای همه باشه

مرسی صوفی جون

خدا کنه مشخص بشه از چیه؟

اینکه مثل نازایم بگن دلیل ناشناخته خیلی سخته

اینکه درد باشه ودرمان هم باشه اما تشخیصی نباشه سخته عزیزم

سلام عزیزم نگران نباش ان شاء الله که خیره و تو دلت ی خبرای خوبی باشه همین که استراحت کردی و استرس ند ...

آره ميدونم توكلمون ب خداست ديگه و ما هركارى ك در توانمون بود انجام داديم فقط خودش بايد بخواد

شما درد ناف تون ادامه داره يا همون بود فقط؟

من فقط همون ى روز بود و علائم ديگه اى هم ندارم جز دردهاى پريود

منم روز ۶ انتقالم...امید بخدا همه مثبت بشیم

انشاالله... الهی خدا جون کمکمون کنه و برامون بخواد و بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزيزم من اسپرين ندارم اما تو هفته اول سردرد داشتم و كنار مردمك يكى از چشمامم قرمز شده بود فكر نكنم ...

الان خوب شدید شکرخدا؟؟ اخه من سری قبل همین داروهارو داشتم اینجوری نبودم این سری آسپرین اضافه شده اینجوری شدم برا این میگم احتمال میدم مال آسپرینه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏