2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
اره خیلی خوبه, منم خیلی کم خوردم درحدکف دست.  عزیزم نی نی خوبه? قندنداری که؟؟ میگم عزیزم دیروز ...

ممنون عزیزم خوبم. من لب مرزم هر ماه آزمایش میدم چک می کنم و همینطور رژیم رعایت می کنم. من بی بی چک وارد نیستم. ولی بچه ها میگن الکی هاله نمیندازه . ان شالله خوش خبر میای 😍

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خوبم. من لب مرزم هر ماه آزمایش میدم چک می کنم و همینطور رژیم رعایت می کنم. من بی بی چک و ...

خداروشکرهمیشه خوب باشی. وای قبلا هم لب مرز بودی یانه؟؟ من فعلی لب مرزم95میشم

انشالله به تودلی بگودعاکنن منم

وای الهی اینطورباشه😭,قربونت برم حتماشماها بهترینید وافتخارمه. باعث دلگرمیم هستین یک دنیاممنون. الان ...

قربونت گلم . به این چیزا نیست خیلی از دوستامون بودن که حتی سرکار میرفتن و الان مامان شدن . توکل بخدا ‌ الان دیگه استراحت کن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ای جان عزیزم ولی خوشگلن😍الان چطورین؟ من که ازخودم دست برداشتم حتی یه مدادم نکشیدم😆😆

فدات چشمات قشنگ میبینه. منم یه مدت برداشتم هیچ کاری نمیکردم اما دیگه نتونستم دوباره گذاشتم الان صدفی زدم انشالله بعد دنیا اومدن نی نیت یه عالمه به خودت میرسی.😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من امشب باز تضعيف روحيه شدم هيچ علائمى ندارم جز دردهاى پريود ك اونم روزى ى بار ى حمله شديد م ...

قوی باش عزيزم چیزی نمونده تا خبر مادر شدنت رو با ما به اشتراک بزاری 

نگران نباش خدای ما خدای معجزه هاس 

سلام‌دوستای خوبم میگم امروز سرم درد میکرد قسمت پست سرم و‌ اینکه چشمم قرمز شده چشم راستم اطراف مردمک قرمز شده کسی بوده اینجوری بشه؟؟؟ عوارض داروهاست؟؟ میترسم بخاطر آسپرین باشه  من اولین باره اسپرین میخورم  تو این انتقال بهم دادن ار روز انتقال

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خداروشکرهمیشه خوب باشی. وای قبلا هم لب مرز بودی یانه؟؟ من فعلی لب مرزم95میشم انشالله به تودلی بگودع ...

بله  لب مرز بودم از اول انتقال حواسم به خوراکم بود. فردا باز آزمایش دارم ببینم چطور شده. باشه . ان شالله مثبتی عزیزم 

خدایا شکرت
سلام‌دوستای خوبم میگم امروز سرم درد میکرد قسمت پست سرم و‌ اینکه چشمم قرمز شده چشم راستم اطراف مردمک ...

سلام احتمالا از اونو باز زنگ بزن مرکزت بگو منم روزای اول مصرف آسپرین سر گیجه داشتم سرمم درد میکرد چشمام سیاهی میرفت خیلی هم ضعف میکردم ولی بعد یه هفته خوب شدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم از همون اول تا الان درگیرم بعضی ها اینطور میشن. جالبه رو گردنم تم کلی خال و لک دراومده 😐

عزيزم فکر کنم سوالم رو ندیدی اگه اشتباه نکنم رویان میری درسته؟ 

بعد مثبت شدن برای سونو نوبت گرفتید؟ 

سلام‌دوستای خوبم میگم امروز سرم درد میکرد قسمت پست سرم و‌ اینکه چشمم قرمز شده چشم راستم اطراف مردمک ...

منم دقیقا همینطور بودم عزیز یک لحظه سردرد عجیب 

ولی چشام قرمز حالت مویرگی 

بخاطر آسپرین 

سلام شوره جان  عزيزم من بعد آزمایش خواستم برم باید نوبت سونو بگیرم درسته؟؟

بله سونو واژینال . من بعد مثبت شدن رویان نرفتم خودشون گفتن شهرخودت تحت نظر باش ولی تا سونو قلب میگفتن بهمون خبر بده. تاریخ سونو رو گفتن چه زمانی برم و استرادیول تا کی ادامه بدم

خدایا شکرت
قربونت گلم . به این چیزا نیست خیلی از دوستامون بودن که حتی سرکار میرفتن و الان مامان شدن . توکل بخدا ...

چشم اره واقعا به اینهانیست کافیه خدابخواد الان دیگه دراز کشیدم, ممنون عزیزدلی😘😘😘