2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
قربونت برم عزیزم, انشالله قسمت هممون. البته الان اماده شدم درهرحال شکرکنم خدارو... امروز سرنماز به ا ...

آفرین به این ایمان. باور کن من روز ۶ اذان صبح نمازمو خوندم و بی بی زدم منفی شد خیلی آروم اومدم قرآن رو بوسیدم گفت شکرت خدا نخواستی دیگه حتما صلاح نبوده و از حضرت فاطمه خواستم که بهم آرامش بده چون شهادت حضرت فاطمه ۴ روز بعدش بود و دوباره خوابیدم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انداختم دور عزیزم بخاطرکثیف بودنش😅😅ولی به مامانم هم نشون دادم ضعیف هاله داشت هردوش عزیزدلم, باشه ...

من تمااااام بی بی چک ها رو نگه داشتم، همشون رو پشتش تاریخ زدم بعد با چسب پهن کامل کاور کردم که بقول شما کثیفی هم نداشته باشه 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین به این ایمان. باور کن من روز ۶ اذان صبح نمازمو خوندم و بی بی زدم منفی شد خیلی آروم اومدم قرآن ...

نه بابا باایمان نیستم اینروزا خدا خودش صبرمیده. همون روز انتقال دقیقه نودرفتم حموم غسل حضرت زینب کردم گفتم خودت صبربده بانو. 

اره واقعا می بینی خیلی ارامش میدن, وگرنه خدایی ناکرده من به حال خودم بودم اصلامنفی نمیشدتحمل کنم

روی جفت چشمام عزیزدلم😭😭😭قربون اقاجان برم انشالله بزودی زودهممون مامان بشیم. اینطور گفتی دلم پرکشی ...

آقااااااا منم میخوااااااام، به مادر ماهت بگو برای ما هم دعاااااا کنه، نائب الزیاره ما هم باااااااشه، سلامت باشند همیشه عزیزم 🌹🙏⁦❤️⁩

من تمااااام بی بی چک ها رو نگه داشتم، همشون رو پشتش تاریخ زدم بعد با چسب پهن کامل کاور کردم که بقول ...

اعع چه فکرخوبی انشالله منم روزی مثبت بشم اینکار رو میکنم عزیزدلم😍😍😍.وای  خاطره میشن به جوجه ات نشون بدی بعدها..  من گفتم باردارشم امپولام نگه میدارم یه چیزی درست کنم بعدا نشون بدم چقدر زحمت برده تاتوبیای 

آقااااااا منم میخوااااااام، به مادر ماهت بگو برای ما هم دعاااااا کنه، نائب الزیاره ما هم باااااااشه، ...

ای جانم عزیزم قول میدم به همتون حتمابفرستم بره برای همتون ازته دل دعاکنه ونمازبخونه. البته حتمالا جمعه برن. بخاطر عیدشنبه شلوغ میشه

اعع چه فکرخوبی انشالله منم روزی مثبت بشم اینکار رو میکنم عزیزدلم😍😍😍.وای  خاطره میشن به جوجه ...

آمپولا رو که از همون اول جمع کردم، میریزم توی یه ظرف در دار، اینطوری هم نگران کارگرهای پاکبان نیستم که خدای نکرده سوزن بره توی دستشون چون همیشه این استرس رو دارم، هم اینکه می‌خوام ان شاالله بچم دنیا اومد بچینمشون کنارش باهاشون عکس بگیرم بزرگ شد ببینه که با چه زحمت و چقدر دعا و نذر و نیاز اومده این دنیا، قدر خودش رو بدونه و شکرگزار خدا باشه 🙏🌹

آمپولا رو که از همون اول جمع کردم، میریزم توی یه ظرف در دار، اینطوری هم نگران کارگرهای پاکبان نیستم ...

چه کارخوبی کردی من ازترسم تاحالانتونستم... گفتم بزارهرموقع مثبت شدم از اون موقع جمع کنم وگرنه دق دلم میشه

اره واقعابایدقدر زندگی روبدونند

چه کارخوبی کردی من ازترسم تاحالانتونستم... گفتم بزارهرموقع مثبت شدم از اون موقع جمع کنم وگرنه دق دلم ...

توکل بر خدا، ان شاالله که مثبتی به حق همسایگی با امام رضا ع 🙏⁦❤️⁩🌹

شما اهوازید؟ اول کدوم ازمایشگاه رفتید؟ من پاستور رفتم برا ذخیره زده بوده 1/3  ..ولی حسم میگه اش ...

آره عزیزم اول جهاد آز دادم که داغون بود 

برای تکرار رفتم نوین، 4شرقی کیانپارس خدا خیرشون بده

پاستور هم خوبه ولی اگه شک داری بعدا ی جا دیگه تکرار کن

خدایا به امید تو....