2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
لواشک ها رو داخل یخچال نگه دار طولانی تر میمونن، میتونی کوچیک ببری بذاری فریزر هر روز دو سه تا تیکه ...

چشم اره راست میگی برش میزنم میزارم یخچال کم کم بخورم ازشون... بیشتر عاشق زردالوترش ام ازاون قرمزاش😅😊

عزیزم برای من4ساعت بعدش یه هاله ضعیف انداخت جوری که مامانم گفت من درحدشبح میبینم😅😅😅انداختم دور همون دیروز راستش... خداکنه شنبه پررنگ بشه همون لحظه منوالکی هوایی نکنه

سلام سلاااام خووووووبين من از ٩ رفتم دو رسيدم خونه ببخشيد دير اومدم هنو ناهار نخوردم فقط نماز و سريع ...

انشالله قلبش تا سالیان سال برات بتپه وهر بار از شنیدش ذوق کنی برامنم دعاکن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله امام رضا عیدیشو بهت بده اگه مثبت بودی شنبه که انشالله به حق فاطمه زهرا مثبتی من یه کادو ازت ...

روی جفت چشمام عزیزدلم😭😭😭قربون اقاجان برم انشالله بزودی زودهممون مامان بشیم. اینطور گفتی دلم پرکشیدواسه حرم

اقاخودش هوای دلمون روداشته باشه, شکرخدا همه حال

ان شاء الله همیشه سالم و تندرست باشی عزیزم خداروشکر که تماس گرفتید و اونا متوجه اشتباهشون شدن قبل پ ...

شما اهوازید؟ اول کدوم ازمایشگاه رفتید؟ من پاستور رفتم برا ذخیره زده بوده 1/3  ..ولی حسم میگه اشتباهه..دوس دارم بعدا دوباره تکرارش کنم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
چشم اره راست میگی برش میزنم میزارم یخچال کم کم بخورم ازشون... بیشتر عاشق زردالوترش ام ازاون قرمزاش😅 ...

چقدر تو پرحاشیه ای😁😁

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
انشالله امام رضا عیدیشو بهت بده اگه مثبت بودی شنبه که انشالله به حق فاطمه زهرا مثبتی من یه کادو ازت ...

عزیزممممم، الهی که امام رضا بهت یه هدیه بده که از شادی در پوست خودت نگنجی و روی ابرها باشی 😍😍😍

الهی که خودت زودی طبیعی باردار بشی و دل ما هم شاد بشه قشنگم 🥰🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم خيلي خيلي ممنوووووووونم ان شالا دوهفته ديگه نوبت سونو قلب فرشته شماست😍🤲

فدات گلم برام دعا کنید 

یه سوال بپرسم 

دوستان ویار شما از کی شروع شده از هفته چند 

من فردا میخوام برم ازمایشم رو تکرار کنم 

به امید خدا بالا رفته باشه که برم برای سنو 

روی جفت چشمام عزیزدلم😭😭😭قربون اقاجان برم انشالله بزودی زودهممون مامان بشیم. اینطور گفتی دلم پرکشی ...

قربون چشمات فاطمه جانم انشالله شنبه سجده شکر به جا  میاری. الهیییییییییی آمین ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چشم اره راست میگی برش میزنم میزارم یخچال کم کم بخورم ازشون... بیشتر عاشق زردالوترش ام ازاون قرمزاش😅 ...

خب پس اگر مامانت هم دیده که به نظرم مثبته، حالا کم کم هی پررنگتر میشه ان شاالله 😍😍😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربون چشمات فاطمه جانم انشالله شنبه سجده شکر به جا  میاری. الهیییییییییی آمین ❤❤❤

قربونت برم عزیزم, انشالله قسمت هممون. البته الان اماده شدم درهرحال شکرکنم خدارو... امروز سرنماز به ایه الرحمان الرحیم رسیدم گفتم خداکه ازهمه مهربونتره حتماصلاحمون میخواد

عزیزممممم، الهی که امام رضا بهت یه هدیه بده که از شادی در پوست خودت نگنجی و روی ابرها باشی 😍😍😍 ا ...

قربونت برم مامان خانومی الهی آمین مرسی از محبتت.

انشالله که صحیح و سلامت فرزندتو بغل بگیری 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب پس اگر مامانت هم دیده که به نظرم مثبته، حالا کم کم هی پررنگتر میشه ان شاالله 😍😍😍

وای خدا ازدهنت بشنوههه😍😍😍حالااینحورباشه شنبه مشخص میشه دیگه قطعی مثبت یامنفی... منفی بشه هیچ ازمایشم نرم