2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
الهی امین عزیزدلم... غمت نباشه چاره نیست خدامیبینه وبزرگه😢یکبار یکی بود اوایل ازدواجم هی میپرسید فل ...

بله همینطوره مهربون جون اوایل ازدواج یکی همش چشش رومن بود که کی باردار میشم عروسیامون باهم بود ولی اون سنش بیشتر بود سی سالی داشت همش حسودیش میشد تا اینکه خودش زودتر باردارشد بعدم خودش اومد خبر بارداریشو به ما داد من اونموقع خیلی دلم شکست نباید همچین کاریو میکرد.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرادیول قطع کنی زود پریود میشی  منم قبل این انتقال دوبار سیکلم کنسل شد میفهمم چه حس بدیه

عزیزم از دیشب داغونم از کجا معلوم که ضخامتم با روش های دیگه بره بالا 😔

شما واسه چی سیکلت کنسل میشد؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم از دیشب داغونم از کجا معلوم که ضخامتم با روش های دیگه بره بالا 😔 شما واسه چی سیکلت کنسل میشد ...

من تو اینستا دیدم‌که چندتا دکتر یه برچسب استرادیول رو میدن که میزنی رو پوست بازو جذب میشه ضخامتت بالا میره . همه راضی بودن. اینجا از دوستان بپرس اگه خوبه سری بعد بگو برات بنویسه . کاش برای پریودیتم بزاری سر موعد خودت پریود شی  

خدای من خدای معجزه هاست . 
من تو اینستا دیدم‌که چندتا دکتر یه برچسب استرادیول رو میدن که میزنی رو پوست بازو جذب میشه ضخامتت بال ...

برچسپ استرادیول به دکترم پیشنهاد میدم 

آره پریودم به موقع بشم بهتره از فردا مدروکسی میخورم تا ۱۰ روز که میگن شاید بدون این قرص درست ریزش نکنه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بله همینطوره مهربون جون اوایل ازدواج یکی همش چشش رومن بود که کی باردار میشم عروسیامون باهم بود ولی ا ...

ای بابا😢😢😢اصلادرست نیست توقران خدا گفته نه به مال خودفخرکنیدنه فرزندکه هردو فتنه و امتحان هستند

دیروز که بی بی منفی بود توکل بخدا دعاکن عزیزم

زود زدی عزیزم  . امروز روز چندی ؟ من‌با خودم شرط بستم انتقال بدم روز ۱۱ یا ۱۲ بزنم‌. انشالله که عیدیتو از امام رضا میگیری مهربون جون 

خدای من خدای معجزه هاست .