2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام دوستان تو رو خدا خیییلی دعام کنید قلبم انگار تکه تکه شده هر چه گریه میکنم از ته دل بازهم دلم ار ...

سلام عزیزدلم چرا اخه اینطورمیکنی? خدابزرگه میفهممت کاملا ازترس گذر سن و... ولی به این فکرکنیم که توی امتحان خداهستیم

خیلی زود زدی عزیزم موندم بهت چی بگم یکم تحمل کن ان شالله ک شنبه با خبرای خوب میای بدن با بدن هم فرق ...

الهی امین کاش واقعا اینطور باشه دلم بیشتر از خودم برای مامانم میسوزه

همش میبینه ابنهمه دارو امپول ناراحته, البته من راضیم به مصلحت خدا وهیچ گله ای هم نیست اگرناراحتی هست دیگه دله سنگ نیست که پیش میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ جوری میذاری ک زود میاد بیرون؟ مال من تا چهارپنج ساعت بعد بیرون نمیاد اصلا شیاف ایرانیه؟

اره ایرانیه.

اندازه ی انگشت تاجایی ک بشه میدم بره تو

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
آخه من تازه ۷روزه انتقال دادم میترسم دارواستفاده کنم.نمیدونم چیکارکنم

سلام عزیزم شما ومن همزمان انتقال دادیم؟من دوشنبه9ام

علائم داری گلم؟ الهی که مثبت وخوش خبربیای

درضمن هیچ دارویی لطفا سرخودمصرف نکن

سلام دخترا کارت جنین گرفتم.قرار روز پنجم برم برای سیکل انتقال.خیلی به دعای همتون نیاز دارم.حالا که لطف خدا همه چیز روبروشده دیروز از دادم برای شروع سیکلم .

پلاکتم افت پیداکرده خیلی زیاد.۱۹ روز جلو انداختم .به  دکترم نگفتم وگرنه سیکل شروع نمیکنه

هرکس شرایط افت زیر۵۰هزار داشته .بکید چی خوردین.چی تزریق کردین تاثیر بزاره.

خرما .گوشت گاو. شیره انگور.ویتامین بی میدونم.

بچه ها خیلی دعاکنید همه کار انجام دادم هزینه های خیلی زیادی دادیم خیلی سال منتظر بودیم الان رسیدیم به مرحله آخر

دکتر دوماهه بخاطر این وضعیت به تاخیر میندازه.حالم خوب بود دیروز اورژانسی انجام دادم مطمئن بشم دیدم ای بابا بدترین حالتی که تاحالا شدم  

خدایا خودت نظر کن به حق این ایام عزیز یه معجزه بشه   دخترا خیلی دعام کنید.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان تو رو خدا خیییلی دعام کنید قلبم انگار تکه تکه شده هر چه گریه میکنم از ته دل بازهم دلم ار ...

قربون دلت برم توکلت به خدایی باشه که بی اذن اون برگی از درخت نمیفته ، از رحمت خدا ناامید نباش شاید شما دو سه پیام که اینجا از خودم نوشتم رو خونده باشی 

دوبار حاملگی داشتم و هر دو منجر به سقط ، چه طعنه ها که نشنیدم از دوست و همکار ...13ساله آواره ی در مطب و بیمارستانا بودم ولی بازم ناامید نشدم گرچه یه مواقعی ته دلم ناامیدی بود ولی زود به خودم میومدم ...حالا هم از خدا میخوام با دعای شما دوستان هدیه شو برام نگه داره 

غرض از این نوشتن ها این هست که ناامید نشو دلت رو بسپار به خودش انشاءالله همین امسال و تو همین 33 سالگیت مادر میشی 

به حق خانم ام البنین هیچ زنی در حسرت مادر شدن نباشه 

تموم خانم های حامله ی دنیا به سلامتی بچه شون رو بغل کنن و دامن تموم منتظرا به زودی زووووود سبز بشه به وجود فرزندی سالم وصالح 

الهی آمین 

خدایا چشم اهالی این تاپیک به عطا و محبت توست .

سلام دخترا کارت جنین گرفتم.قرار روز پنجم برم برای سیکل انتقال.خیلی به دعای همتون نیاز دارم.حالا که ل ...

الهی عزیزم پلاکت پایین بیادچی میشه؟ 

ازخدای بزرگ میخوام که انشالله بزودی زودمامان بشی انتقالم سختیاشوداره من الان روز8هستم بی بی منفی شد بزور دارو ادامه میدم

سلام دوست خوبم.همه ما یه جایی یهو خسته میشیم.یهو دیگه نمی‌کنیم.همه ما یه کتاب چندجلدی داریم که هریک صفحه شو به اشکامو خیس کردیم.چقدر دردکشیدیم.چقدر منت کشیدیم.التماس کدیم .دعا کردیم.نذر کردیم امیدوارشدیم.و نشد ولی بازم بلندشدیم خودمون جمع وجور کردیم واز اول شروع کردیم.توروخدا نگین سنمون زیاده.

رفتم کلینیک خانم والایی بودن که من جای نوه شون بودم.مرده پدر بزرگ من بود بادستای چروک وسرش که چنتارشفید داشت اومده بودن برای نمونه دادن بنده خدا بردن تا تسه انجام بده حتی اگر یدونه اسپرم داشته باشه خانمه هم حدود۶۵ سال داشت تخمک اهدایی گرفته بود .من که رفتم گفتم وای۳۴ سالم شده هنوز منتظرم وقتی امیدشون دیدم ولطف خدا امیدوار شدم

اگر از دردو سختی بگیم نا امید وناراحت میشیم منم ۳ بار جنین انتقال  دادم ونشد

پدر ومادر همیشه براام دعامیکنن.

الان از پارسال متوجه نارسایی ۳تادریچه قلبم شدم به زور اجازه دکارم گرفتم.از دیروز افت پلاکت پیداکردم.ودیسک شدید دارم ولی نا امید نمیشم.

ان شاءالله خدا به همه ما نظر کنه به حق امام رضا ویکی دونه اش امام جواددامن همه چشم انتظاری سبز کنه. 

خدا به دلت آرامش بده.بتونی از نو شروع کنی.هرچیزی بدست آوردنش سخت تر باشه لذت داشتنش بیشتر میشه وقدرت بیشتر میدونیم.ذکر یونسیه زیاد تکرار کنید.

الهی عزیزم پلاکت پایین بیادچی میشه؟  ازخدای بزرگ میخوام که انشالله بزودی زودمامان بشی انتقالم ...

عزیزم ان شاءالله. هرچی خیرباشه خدابرات قرار بده.

پلاکت پایین.باعث خونریزی میشه.خود بخود الان مثلا من ۱۰ روزمون به پری.ولی دیشب یهو خونریزی پیداکردم.بدنم شروع به کبود شدن میکنه بخاطر پارگی مویرگ ها.آمپول انوکسا آسپرین اینو تشدید میکنه و... 

سلام دوستان لطفا هر کسی اطلاع داره جواب بده برای ای وی اف کسی دکتر یزد رفته بنده رو راهنمایی کنه و ...

سلام عزیزم معروف ترین دکتراش کریم زاده با افلاطونیان هستن.که بیمارستان مادر میرن.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم ان شاءالله. هرچی خیرباشه خدابرات قرار بده. پلاکت پایین.باعث خونریزی میشه.خود بخود الان مثلا م ...

وااای عزیزدلم چقدرسخت بمیرم برات. انشالله پلاکتهات بالابرن وبسلامتی این دورانو طی کنی