2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم انشاءالله که خدا دل باقی دوستان رو هم شاد کنه  ممنون میشم بگی دارو ...

ممنونم گلم الهی آمین 

روزی سه تا استرادیول 

یک آسپرین 80

امپول پروژسترون 

فولیک اسید 

لوتیروکسین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅😅😂این شور وعجله ای که تو داری من میبینم شنبه مثبت میشی همون شنبه هم زودی میری آزمایش 😂😂قربونت ...

ای جانم خدا ازدهنت بشنوه قربونت برم😍😍😍من ذوق مرگ میشم. نه اخه نمیتونم تاریخ زده برای ازمایشم23ام....

شور نیست دلشوره اس😂😂😂

دنبال دکترم برا بارداری و زایمان چقدر سخته هر چی دکترا رو اینور و اونور میزنم میگن خوبه و فلان میزنم نی نی سایت میگن بده موندم بعدا برم پیش کی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنون عزیز دلم، الهی آمین. این دفعه روز ۱۰ سیکلم ۷,۸ بود. این دفعه پچ استرادیول هم داشتم که فکر می ...

خدا برات حفظش کنه 

فردا ان شاالله میرم سونو دعام بکن

پچ استرادیول چیه عزیزم؟

به نظرت با پماد استرومارین توی این چند روز صخامتم میره بالا؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
پروانه جون ازمایش ندادی؟ بتای من که شد یک🥺

خیلی ناراحت شدم نعمه جان😔😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم امروز به نیت شما و از طرف تون هدیه ب محضر امام سجاد ع دعای یستشیر رو خوندم. الهی بحق امام ...

😍😍😍خیلی خیلی ممنونم عزیزم.ایشاالا به هرچی میخوایی برسی.خیلی خوشحال شدم.فدای تو

دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

مبارکه عزیزم🥰🥰😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم شما پماد استرومارین داشتین ؟ چند روز پیش تگت کردم مثل اینکه واست نیومد

سلام عزیزم شرمنده پیامی برام نیومد

نه من تا حالا استفاده نکردم