2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
من از ابن سینا اصلا راضی نیستم اولاش خوب بودن ولی دیگه اشتباهاشون سر به فلک کشیده داداشم واریکوسل دا ...

مشکل منم همین همسرم واریکوسل داره.به این زودی ها هم نمیتونه عمل کنه بخاطر شرایط کاریش.

ببین مام تو انتقال جنین بهترن .یادته یه خانمی بود پارسال فقط یه جنین پسر براش تشکیل شد خوب مثبت شد دکتر نصر براش انتقال داد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اونا از مرکز مام راضی هستن چن تا جنین پسر داشتن؟

اره رفتن دارو تقویتی بهش دادن به خودش و به داداشم باور میکنی دارو هارو مصرف کردن خودش باردار شد ازمایش ها اولیه رو هم دادن قرار بود برن تو سیکل پریود بشه که نشد و باردار بود تو ابن سینا بهشون گفتن پیش میاد و یه بار دیگه وارد سیکل بشید حتما تخمک کیفیت نداشته اصلا دنبال دلیل نگشتن من سه تا انتقالم انگار کپی کردن هیچ کار اضافه ای نکرد خاک تو سرشون حالا ببینم اینجا چی میشه انشالله نتیجه بگیری شما اصلا نوبت نگرفتی هنوز کی می خوای شروع کنی مشکل نداری خودت من پلی کیستیکم هستم

اره رفتن دارو تقویتی بهش دادن به خودش و به داداشم باور میکنی دارو هارو مصرف کردن خودش باردار شد ازما ...

خوب خدارو شکر انشالله بسلامتی.عزیزمپمیتون بپرسم به داداشتون چه تقویتی های دادن .

من می‌خوام ۲ پریودیم برم که میشه تیر.

انشالله تیر ماه میرم.

اره رفتن دارو تقویتی بهش دادن به خودش و به داداشم باور میکنی دارو هارو مصرف کردن خودش باردار شد ازما ...

منم پلی کیستیکم.اسفند آز دادم برا ذخیره تخمدان که بالای ۱۶ بود خدا رحم کنه بهم.

التماس دعا عزیز دلمممم، اجرت با سید الشهدا 🙏🌹

قربونت عزیزم. ممنونم❤️

خدا تو دلیتو حفظ کنه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدای قلب مهربونت بشم گلم  انشالله به زودی خودت هم مامان بشی

خدا نکنه قربونت برم‌. ممنونم💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوب خدارو شکر انشالله بسلامتی.عزیزمپمیتون بپرسم به داداشتون چه تقویتی های دادن . من می‌خوام ۲ پریود ...

والله سینال اف داد بهش فرتیل اید و کیوتنو یه سری دارو های دیگه بود اسمشو نمیدونم پس چرا نمیری دکتر همون جا برات بنویسه