2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
نمیدونم گاهی خودمو سرزنش میکنم میگم شاید استراحت میکردم منفی نمیشدم ولی واقعا شرایط استراحتو ندارم م ...

تازه من اون روز که همسرم مریض شده بود دو روز بود خونه رو جارو نکرده بود، دیگه بلند شدم قبل اینکه مامانم بیاد خونه رو جارو کردم طی کشیدم ترتمیز کردم گفتم زشته میاد خونه کثیف باشه 🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم ازت که شدی قوت قلبم  انشالله که فردا هم شما با دیدن دو ساک خوش خبر باشی هم من با یه بتا ...

ان شاالله که خوش خبر باشی عزیزم 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم اره شیر خودمم میدم الان دیگه شیر خشک نمیگیره خیلی عجیبه برام چرا! هرکاریش میکنیم نمیخوره ...

بعضی بچه ها اینطورن اگه شیر مادر بخورن شیر خشک نمیخورن دیگه واسه همین من از اول اصلا بهش شیر ندادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@sangak    

سلام عزیزم خوبی گل پسری خوبه؟چخبر؟رفلاکسش خوب شده؟شبا می خوابه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الاجون نتونستم تگت كنم اين از اسپر همسرم بود با دوميليون اسپرم و مورفولوژي يك

سلام عزیرم. خیییلی ممنونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان ان شاء الله که خوب و سلامت باشید و قوی تر از قبل ادامه بدید❤️ دوستان من دو روزه شکمم کا ...

سلام عزيزم 

آب زیاد بخور 

کمی راه برو 

انجیر خشک تو آب ولرم خیس کن بخور 

سبزی زیاد بخور 

با وعده غذایی روغن زیتون بخور 

خوب میشی 

مقعد رو هم چرب کن 

سلام دوستان ان شاء الله که خوب و سلامت باشید و قوی تر از قبل ادامه بدید❤️ دوستان من دو روزه شکمم کا ...

عزیزم این خودش یبوسته دیگه 😅🙈

کره آب شده بمال رو نون بخور، آب جوشیده ولرم رو به گرم زیااااد بخور مخصوصا ناشتا و قبل خواب. انجیر خیس کن بخور، صبحانه کره و خامه و مربای انجیر بخور روی غذاهات روغن زیتون بریز، سالاد کاهو و کلم درست کن با روغن زیتون فراوون بخور، بعد تمام غذاهات دمنوش نعنا و گل محمدی بخور نصف قاشق نعنا و دو سه تا غنچه گل محمدی بنداز تو لیوان دمنوش یه ربع بعدش بخور. غذاهای طبع سرد اصلا نخور، ماست و برنج نخور. بیشتر سوپ بخور توش هم کره یا روغن زیتون بریز حتما.

ان شاالله که برطرف بشه گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خداروشکر منم خوبم  صبح بی یی زدم کم رنگتر از روزهای قبل بود حالا فردا میرم آزمایش بدم ببینم خد ...

عزيزم برات صدتا صلوات ميفرستم ان شاالله خوش خبر تربياى😍😍🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الا من عكس از اسپرم همسرمو گذاشتم درست نتونستم تگت كنم

دست گلت درد نکنه عزیزم💖

ببخشید زحمت شد. 

این یکی دو روزه خیلی نتونستم بیام سایت برا همین دیر دیدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم میشه در حق منم دعا کنی خدا هدیه شو برام نگه داره

سلام عزیزم. حتما اسمتونو مینویسم تو لیست دعای یستشیر.

من ک خیییلی روسیاهم ولی ب حرمت دعای دررحق همدیگه ان شاالله خدا لطف شو ویژه تر می کنه برامون🤩. خدا حفظ کنه تو دلی هاتونو و ان شالله صحیح و سالم و با لب خندون بغلشون کنین

سلام عزیزم. حتما اسمتونو مینویسم تو لیست دعای یستشیر. من ک خیییلی روسیاهم ولی ب حرمت دعای دررحق همد ...

سلام فاطمه خوبی گلم چه خبرا چله برداشتی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزيزم  آب زیاد بخور  کمی راه برو  انجیر خشک تو آب ولرم خیس کن بخور  سبز ...

دوستم منم بعد آزمایشم بازم بی بی چک میذاشتم ولی بعضاش کمرنگتر بود چون میگن ممکنه ادرار غلیط نبوده. سونو هم که رفتم همه چی خوب بود پس نگران نباش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای خدا منم آرزومه خدا دوتا دختر بهم بده البته هرچه صلاح خودش سالم باشه ولی کو؟ من از بچگی تو بازی ...

عزیزم ناامید نشو خدا بزرگه تا هنوز زمان هست اقدام کن ان شالله نتیجه میگیری . برات دعا می کنم با دل شاد بیای خواشحالمون کنی عزیزم.الهی آمین .