2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
حتما میام بیخبر نمیذارم ❤️ببین من تخت نوزادی و با کمد و با دراور و خریدم ۲۷/۵۰۰ ایشالا خدا به زودیه ...

قربونت برم ممنون انشالله بسلامتی. خیلی دعاکن منم. دیروز ازاول صبح میگفتم دلم شور میزنه اخرش اینقدر گریه کردم من گندزدم نمیدونستم گشنیزبده دوروز سوپ گشنیزخوردم فقط

مبارکش باشه گل دخترمون ای خدااا حتما خیلی خوشگلههه😍😍😍ماشالا هیچیم که ارزون نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بامیه که خیلی خوبه..بخصوص برای تنظیم قند خون..من یخچالم رو پر کردم..هفته ای یه بار خورشت بامیه درست ...

اهان باشه عزیزدلم پس همون رومیخورم. اره برای دیابت میدونستم. 

دیشب بدونی چقدر گریه کردم سر خوردن گشنیز

به نی نی جون نازت بگو دعاکنه اتفاقی نیوفته ومنم مامان بشم

سلام خوووووووبي شكر خدااا خوبيم پسرم از صب تو دماغي شده صداش استرس گرفتم😞خواهرم پي روز رف با دوستش ...

سلام ممنون عزیزم توخوبی? دیشب بدونی چقدر گریه کردم, من نمیدونستم گشنیزبده ودو روزکامل سوپ گشنیزخوردم

به نی نی جون بگودعاکنه طوری نشه ومنم مامان شم

نه اصلاااا عزیزم به دلت بدراه نده ویتامین ث مصرف کنید پرتقالم هست شکرخدا نگران نشو توروخدا حیفه

ببخشید از دستت خندم گرفت 😅از الان بگو داروهات چی ان چیا میخوری راهنماییت کننن بچه ها منکه هر چیزی م ...

سلام صبح بخیر عزیزم خوبی؟ خوب میکنی عزیزم بخند😂خداروشکرباعث خنده شدم لاقل... 

خودم دیروز دیگه ازسایت رفتم اینقدر گریه کردم بخاطر گشنیز وداروی اشتباهی دیگه اعصاب نداشتم به تودلیت بگودعاکنه

داروهام اینهان عزیزم:انوکساپارین4ظهر میزنم... فولیک اسید اخرشب میخورم همزمان با تاکرولیموس ایمنی هست شبیه پردینزولون... اسپرین که8شب میخورم الان گذاشتم10بخورم

یکیم صبحها ناشتا لووتیروکسین همینها

نه عزیزم مگه آدم توسوپ چقدسبزی میریزه.تازه فقط توکه نمیخوری پس ازاونقدسبزی یذره شوتومیخوری.

حالا دیشب بس کلافه شدم رفتم ازسایت کلی گریه کردم😭

دعاکنیم به حال همدیگه ..الهی مامان بشیم همه اینهایادمون بره خدارحم کن برامون

بشر هر چی رو‌ تو‌ذهنش مجسم میکنه حتی اگه دیر برسه بلاخره بهش میرسه مطمئن‌باش اگه همیشه تو‌ذهنت دختر ...

اععع واقعا؟؟ یعنی منم دوقلو دارمیشم؟ البته من جنسیت میگفتم یکی دختریکی پسر😅😅

ولی اگر خدا بخواد این ها بگیرند اون روز خواب میدیدم میگفتم هردوش دخترن. توکل بخدا دیشب خیلی گریه کردم

الهی بمیرم عزیزدلممم. منم میخوام شنبه بزنم که میشه روز12...دیشب کلی گریه کردم

چ علاعم های داری 

برای سالم بغل کردن پسرم دعاکنید_زایمان راحتی داشته باشم _پدر مادرم و همسرم همیشه تنشون سالم باشه _ممنون از قلب مهربونتون _الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم _  
سلام دوستان صبحتون بخیر من بی بی چک امروزم کم رنگ تر روزهای قبل شده چه دلیلی داره؟  یعنی بتا ا ...

نگران نباش اصلا نیازی نبوده دوباره بی بی چک بزنی 

به قول معروف آزموده را آزمودن خطاست 

کم رنگ و پررنگ بودنش هر دو یعنی مثبت 

شاید این بی بی چک کیفیتش اینطور باشه 

مثبته عزیزم

نگران نکن خودتو

برو تست بده 

به بیبی چک که اعتمادی نیست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد