2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
واقعا میگی؟ تحرک چطور بود؟ چندتا جنین تشکیل شد وانتقال چندم باردار شدی ؟ امیدوارم کردی همسر منم مو ...

باوركن، بار اول مثبت شدم١١ تا تخمك داشتم كه ٨ تاش جنين شده بود سه تايي ديگشم شده بوداا ولي جز تعداد حساب نكرده بودنشون گفته بودن با فريز ممكنه از بين بره

ان شالله بحق امام رضااااا اينسري با انتقال اول مثبت ميشي

من خودم اصلا نميدونستم تخمكم بايد تقويت بشه همش به همسزم ميرسيدم فقط اينوفوليك ميخوردم و امگا تقويتي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم خوبی؟ سلامتی؟ انشالله چهارشنبه رفتی ماروهم بی خبرنزاری

سلام خوووووووبي شكر خدااا خوبيم پسرم از صب تو دماغي شده صداش استرس گرفتم😞خواهرم پي روز رف با دوستش بيرون سه ساعت به اون مشكوكم خدا كنه چيزي نباااشه

سلام خوووووووبي شكر خدااا خوبيم پسرم از صب تو دماغي شده صداش استرس گرفتم😞خواهرم پي روز رف با دوستش ...

دختر تو چقدر حساسی الان ک خدا رو شکر کرونا  تموم شده الانم فصل حساسیت یا باد کولر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دختر تو چقدر حساسی الان ک خدا رو شکر کرونا  تموم شده الانم فصل حساسیت یا باد کولر

باورت ميشه از دوست و فاميل جز خواهراي خودم و همسرم و مامان و بابااها كسي رو تو فاميل نديدم تو اين دو سال و چندوقت ،عين چي ميترسم نه بخاطر خودما همش براي پسرم

باورت ميشه از دوست و فاميل جز خواهراي خودم و همسرم و مامان و بابااها كسي رو تو فاميل ...

بچه ها ک نمیگیرن از الان شروع کن حساسیتت کم شه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️