2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
نه بابا خواهش من خودمو سرزنش کردم من باعث شدم منم الان درگیراسترس شدم بخاطرخوردن گشنیز😭😭😭

مهربون عزیزم من فردا انتقال دارم صبا ساعت شش ی شیاف میزارم الان بهم گفتن فردا ساعت ۶ونیم ۷ مرکز باش.

من از خونه راه بیفتم ساعت ۵ و نیم میشه.

این شیافمو فردا بزارم یا نه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون عزیزم من فردا انتقال دارم صبا ساعت شش ی شیاف میزارم الان بهم گفتن فردا ساعت ۶ونیم ۷ مرکز باش. ...

اره عزیزدلم هرطوری که دستوردادن بزن قربونت برم

انشالله خیره برات ایت الکرسی میخونم وحمد

اره عزیزدلم هرطوری که دستوردادن بزن قربونت برم انشالله خیره برات ایت الکرسی میخونم وحمد

ساعت چند بزنم بنظرت بلند بشم ساعت ۵ بزنم تا نیم ساعت بمونه؟

ساعت چند بزنم بنظرت بلند بشم ساعت ۵ بزنم تا نیم ساعت بمونه؟

اره عزیزم اگرمیتونی یک زمانی بزن که بتونی یم ساعتی روش دراز کش باشی بهتره. درضمن اون ساعتی که گفتن اصلا برای مرکزمادرست درنمیاد طولش میدن

اره عزیزم اگرمیتونی یک زمانی بزن که بتونی یم ساعتی روش دراز کش باشی بهتره. درضمن اون ساعتی که گفتن ا ...

اره بابا برا ماهم طولش میدن.

مطمئنم ظهر میشه تا انتقال بدم

مرسی عزیزم ب این انرژی مثبتی ک بهم دادی ممنونم خدا نی نی هاتو محافظت کنه.

قربونت عزیزم استرس برات سمه نبینم استرس داشته باشیا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان داروهای که بعد مثبت شدن مصرف میکنید رو لطف بفرمایید بگین 

منکه فعلا همون داروهای قبلیمو ادامه میدم شیاف امپول پروژسترون استرادیول فولیک اسید اسپرین 

ای وای دقیقا من که حسابی کلافه شدم ازبس گندزدم این دو روزه... منم هی سوپ گشنیزمیخوردم الان فهمیدم مض ...

نه عزیزم مگه آدم توسوپ چقدسبزی میریزه.تازه فقط توکه نمیخوری پس ازاونقدسبزی یذره شوتومیخوری.

مهربون عزیزم من فردا انتقال دارم صبا ساعت شش ی شیاف میزارم الان بهم گفتن فردا ساعت ۶ونیم ۷ مرکز باش. ...

من بعد انتقال خوده دکتر برام گذاشت

ارررره میگن ضررداره الان حتی دکترمم پیام زدم گفت نخور😭😭اعصابم داغون شدبخدا

ببخشید از دستت خندم گرفت 😅از الان بگو داروهات چی ان چیا میخوری راهنماییت کننن بچه ها منکه هر چیزی میخورم اول میزنم تو نت ولی در کل در حد کم چیزی نمیشه مثلا زعفران تو برنجم مشکلی پیدا نمیکنه در حد کم ولی نخوری بهتره حالا هم کاری ک شده استرس نکش ک بدتره