2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
خداروهزارشکر...الهی همیشه خوب باشی.  ماهارو هم دعاکن قربونت منم خوبم شکرخدا دیگه لکه بینی این ...

برو عزیزم کار خوبی میکنی، فقط داغ و طولانی نباشه، من که حتما یک روز در میون میرم.

اصلاااااا به علائم توجه نکن، من که تقریبا از اولشم به خاطر پروژسترون علائم زیاد داشتم بازم هی کم و زیاد و قطع و وصل میشه، علائم نداشته باشی تازه بهتر هم هست، هم کمتر اذیت میشی هم استرست کمتره که چرا کم شد چرا قطع شد 😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی امین برای همدیگه دعاکنیم. اینجا خیلی خوبه میایم حرف میزنیم سبک میشیم وگرنه غمباد میگرفتیم رسما ...

عزیزم فاصله بین آنوکسا و آسپرینت رو بیشتر کن، اگر میتونی ۱۲ ساعت، اگر نه ۶ ساعت

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه کردم‌دیگه همون اول انقدر از دانایی تعریف شنیدم از همین سایت شنیدم که گفتم از این دکتر به اون ...

اره بابا افتضاحن خدا ازاون دکترایی که جون ادمهارو وسیله پول دراوردن میبینن نگذره

حمدی خیلی خوبه شرایط ادموتوضیح میده. 

ولی فرزدی یکبار رفتم هیچی انگارعصاقورت داده

انشالله بهرینابرات رقم بخورن. دعاکن عزیزم برای منم دیگه خداکنه این اخریابمونن

وای ایشالله اینجوری که میگی باشه😂😂😂من راضیم الان خیلی خوش اشتهام

نوش جونت ب قول مامانم بچه داره جا گیر میشه خوش اشتها شدی بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
برو عزیزم کار خوبی میکنی، فقط داغ و طولانی نباشه، من که حتما یک روز در میون میرم. اصلاااااا به علائ ...

نه بابا اصلا طولانی نمیرم اب ولرم ودرحد5دقیقه داری وسوسه ام میکنی پاشم برم... هوا گرمه خیلی افتضاحه خصوصاماکه همش استراحتیم بدتر

ای جانم اره راست میگی ولی همه اینهارو میدونما راستشو بخوای انگار ازهوله میگم یکم حرف بزنیم دلداری و... وگرنه😓😓😓

اره بابا افتضاحن خدا ازاون دکترایی که جون ادمهارو وسیله پول دراوردن میبینن نگذره حمدی خیلی خوبه شرا ...

فعلا که با موسی پورم ببینم چی میشه دیگه 

فرزدی رو‌منم شنیدم هم خیلی بد اخلاقه هم خیلی پول پرست ولی نرفتم پیشش

ممنونم دوست گلم انشالله خودتم الان بارداری و این آخرین انتقالت میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم فاصله بین آنوکسا و آسپرینت رو بیشتر کن، اگر میتونی ۱۲ ساعت، اگر نه ۶ ساعت

واقعا؟؟؟باشه عزیزم فاصله اش رو زیاد میکنم نمیدونستم من راستش😢

راستی درمورد سوپ گشنیزخبرداری؟؟ ضررنکنه؟ من راستش ازوقتی اونوهروز میخورم دستشویی رفتنم خیلی خوب شده دیگه انجیرو... لازم نیست