2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
بسلامتي عزيزم🤩🤩خانواده شوهرت نزديكتن؟يا ديگه مستقل ميخاي بشي💪🏻؟ من رفتاراي خواهرم خيلي تو مخمه ...

خانواده شوهرم ک نزدیکن ولی تقریبا میخوام مستقل شم شوهرمم کمک کنه  تو با یه بچه سختته البته اومدم خونه دو هفته نبودم میبینم خونه کثیفه هنوز دست نزدم ولی تو مخمه تازه شوهرم مثلا تمیز کرده ولی ناهار رسیدیم ناهار درست کرده گاز و بهم زده 😅دلم میخواد همه جا رو بسابم حالا بش بگم با هم تمیز کنیم 

همسرت کمک نمیکنه ؟کارارو سبک خودت انجام بدی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا بدقرصم ویتامینم به زور میخورم اصلا دمیترون نخوردم 😬 اما تاساعت ۱۱صبح ازحالت تهوع ووول میخورد ...

حالتش بدتره 🥴 فک کنم شکم گشنه بیشتر میشه یه چی بخور 

برا تهوع چیکار میکتی عزیزم من صبحا خیلی حالم بد میشه

من رایس کیک گرفتم خیلیییی کمکم می‌کنه قشنگ آب رو آتیشه برام ، بدون قند و نمک، میخوای تست کن شما هم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیز خبر ندارم بعد یه هفته امروز اومدم سایت  نبض زیر دلتو همش حس میکنی؟بعد اینکه شما بیرون ...

من اصلا از اولشم نبض زیر دل نداشتم 😁

نه والا اصلا بیرون نرفتم، هم بخاطر گرما هم ویروس های جدید هم اینکه توی ماشین لکه بینی میفتم ⁦☹️⁩

خانواده شوهرم ک نزدیکن ولی تقریبا میخوام مستقل شم شوهرمم کمک کنه  تو با یه بچه سختته البته اومد ...

اشپزي كه هيچي كار خونه هي بايد بگم و از ديدش من وسواسم همه چي اوكيه و نبايد سخت بگيرم😀

مثلا من شياف داشته باشم بچس ديگه نميفهمه كه يساعت بايد صبر كنه بيشتر به اين خاطر خواهرمو نگه داشتم  اشپزيم از چهارشنبه شب ديگه نكرده خودم دست و پاشكسته انجام دادم😅هفته پيش پريود شد تا سه روز از اتاقنيومد بيرون

الان براشستن پسرم يصندلي كوتاهتر از حمام گرفتم رو اون ميشينم ميشورمش 

براي وقت دكترامم كه بابام و مامانم ميان ولي ميترسم بگم بره پشيمون بشم كه پشيموني ديكه سودي نداره😅😅😅

بنظرت منم شروع كنم يا برم ببينم چي ميگه بعد؟؟؟ اخه من اصلا ازمايش ايمني انعقادي ندادم از وضعيت خودم ...

نمی‌دونم والا، من دکترم گفت کم کم شروع کن آسپرین رو، گفتم هر وقت میخورم لکه بینی میفتم گفت اشکال نداره لک دیدی دوباره قطع کن، حتما مهمه که گفت، حالا خدا رو شکر فعلا لکه بینی ندارم، ان شاالله شما هم لکه بینی نیفتی دیگه عزیزم 🙏🌹

نمی‌دونم والا، من دکترم گفت کم کم شروع کن آسپرین رو، گفتم هر وقت میخورم لکه بینی میفتم گفت اشکال ندا ...

ممنونم عزيزم ان شالله كه تا اخرش ديگه نبيني🤲احتمالااا امشب بخورم بخداا دكترا انقد گيج بازي در ميارن ادم ميمونه سر دوراهي

منم تا انتی اسپرین رو همش قطع و وصل کردم تا اینکه توی انتی گفتن فشار شریان رحم داری و هر روز خوردم ...

خيلي ممنونم عزيزم🥰

شماهم دكترتون ميگفت ٤٨ ساعت بعد قطع كامل باز بايد شروع كني؟؟؟

اشپزي كه هيچي كار خونه هي بايد بگم و از ديدش من وسواسم همه چي اوكيه و نبايد سخت بگيرم😀 مثلا من شيا ...

😅 خواهر منم انقدر با حوصله اس کنده ک  دوس دارم خودم پاشم همه کارارو کنم از دست این خواهرا 😅بگو دو روز برو استراحت ببین چجوریه راحتی دیگه نگو بیاد 

😅 خواهر منم انقدر با حوصله اس کنده ک  دوس دارم خودم پاشم همه کارارو کنم از دست این خواهرا 😅بگ ...

تقصيريم ندارن چون هنو مجبور نشدن كار بكنن ومجردن ديگه 

احتمالا همين كارو بكنم بگم برو يه نفسي تازه بكن🤣🤣🤣