2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
نه بابا وسواسی نشو، اتفاقا بهتر که علائم نداری، منم تهوعم هی کم و زیاد میشه درد سینمم همینطور، زیر د ...

برا تهوع چیکار میکتی عزیزم من صبحا خیلی حالم بد میشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه بابا وسواسی نشو، اتفاقا بهتر که علائم نداری، منم تهوعم هی کم و زیاد میشه درد سینمم همینطور، زیر د ...

نه عزیز خبر ندارم بعد یه هفته امروز اومدم سایت 

نبض زیر دلتو همش حس میکنی؟بعد اینکه شما بیرون اینا میری؟من با اصرار همسرم میرم وقتی میام کلی عذاب وجدان میگیرم که نکنه اتفاقی افتاده باشه پیاده روی اینام نمیکنم فقط باماشین 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از طرز وقت دهیشون معلومه طفلی میگفت چندبار رفته بیمارستان   وقت بگیره گفتن باید ازطریق سایت وقت ...

منم با دانایی بودم‌قبلا الان با موسی پور ادامه میدم‌خدا کنه از این نتیجه ببینم واللا دیگه خسته شدم انتخاب دکتر هم از همه چی سختره توی این پروسه 

من‌خودم اولین بار با دانایی بودم‌خودت میدونی دیگه توی تبریز زیاد تعریفشو‌میکنن ولی انتخاب دانایی بزرگترین اشتباه بود برام 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم با دانایی بودم‌قبلا الان با موسی پور ادامه میدم‌خدا کنه از این نتیجه ببینم واللا دیگه خسته شدم ا ...

عزیزم من تهرانم اسم دکتردانایی هم اتفاقا همینجا شنیده بودم البته تعربفشم شنیده بودم دوستم تبریزه اون حالا جدای از بحث درمان نازایی یه مشکل دیگه داره چندماهه لک وخونریزی داره یعنی ۳روز پاکه ۳روز خونریزی داره میگفت چندبار دکتر رفته مشخص نشده حالا بخاطر این مشکلش میره پیش دانایی ...ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری عزیزم من خودم ۳سال پیش سر انتخاب یه دکتر اشتباه کلی وقت وهزینم رفت 

مرسی عزیزم اره تهرانم البته امروز برگشتم دو هفته خونه مادر بودم شهرستان

بسلامتي عزيزم🤩🤩خانواده شوهرت نزديكتن؟يا ديگه مستقل ميخاي بشي💪🏻؟

من رفتاراي خواهرم خيلي تو مخمه كسي نباشه ادم ميگه خودشه ديگه ولي يكي باشه كمك نكنه انگار انگشت تو چشمت دارن ميكنن😀نميدونم بگم بره يا نه بگم برو بهش بر ميخوره ديگه عمرا بيادتا اخرش😁

اونروز تا شياف گذاشتم پسرم گف پيف دارم گفت نكن بدبخت ديگه نكرد تا فرداش😢بقدري اعصابم خورد شد كه خدا ميدونه

برا تهوع چیکار میکتی عزیزم من صبحا خیلی حالم بد میشه

عزیزم دمیترون بخور ...بلافاصله بعدازبیدارشدن هم نون خشک یابیسکوییت بخور درکل باید تحمل کنی تا حدود ۱۵یا۱۶هفته ...ایشالا به سلامتی طی کنی این دوران رو ❤

تو همین تاپیک saghibanu میشناختیش؟50سالشون بود دوقلو باردار شدن.الانم بدنیا اومدن.

سلام 🌱🌺

یادتونه کدوم مرکز انجام دادن؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان روز بخیر،بچه ها من یکی دو روزه اومدم تو این گروه و چون منم تازه انتقال دادم و خواستم از ...

عزیزم تبریک میگم خدا تو دلیت و برات نگه داره بارداری راحتی دلشته باشی و ب سلامتی بغلش کنی

قربونت برم مامان مهربون الهی چهارشنبه خوشترین آهنگ دنیا را گوش بدی وقلبش بتپه ۱۲۰سال ممنون از دعاها ...

فدات بشم ان شالله با دعاهاي شما دوستان😘🤩

ان شالله به زوووووووودي زود قسمت خودت و همه منتظرااااااا

عزیزم دمیترون بخور ...بلافاصله بعدازبیدارشدن هم نون خشک یابیسکوییت بخور درکل باید تحمل کنی تا حدود ۱ ...

مرسی عزیزم تا جایی ک بشه تحمل میکنم بعد میرم سمت قرص ولی امروز نون خشک و بیسکوییت و میگیرم

مرسی عزیزم تا جایی ک بشه تحمل میکنم بعد میرم سمت قرص ولی امروز نون خشک و بیسکوییت و میگیرم

من کلا بدقرصم ویتامینم به زور میخورم اصلا دمیترون نخوردم 😬 اما تاساعت ۱۱صبح ازحالت تهوع ووول میخوردم توجام 

عزیزم من ۴۸ ساعت بعد قطع لکه بینی آنوکسا رو شروع کردم و ۴ روز بعدش آسپرین رو کم کم شروع کردم، یعنی ب ...

بنظرت منم شروع كنم يا برم ببينم چي ميگه بعد؟؟؟ اخه من اصلا ازمايش ايمني انعقادي ندادم از وضعيت خودم مطمين نيستم

اگه بخام يروز درميون بخورم فقط امروز و سه شنبه ميشه تا نظرش روبدونم  شما چي ميگي؟

سلام دوستان روز بخیر،بچه ها من یکی دو روزه اومدم تو این گروه و چون منم تازه انتقال دادم و خواستم از ...

مباركا باااشه عزيزم ان شالله ٨ ماه باقي مانده رو بسلامت طي كنين و عاقبت بخيريشوووو ببيني عزيزم🥰🥰🥰🥰