2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
منم بزور فرستادم گشت خریدبرام دوتاشیرینی تر خوردم بقول تو الان بشدت بدم میاد میگم اخه چیش هوس کرده ب ...

انشالله دو قلو بارداری و ویارت زودتر از الان شروع شده🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اره قربونت اگر سابقه عمل جراحی کورتاژ و ...نداری اصلا اصلا نترس چون میره بالا شک نکن اگه یه درصد ...

پولیپ داشتم که هیستروسکوبی شدم

خدا کنه عزیزم 

ان شاالله ماله تو همه چی خوب پیش بره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمی نه بابا اختیار داری بلانسبت .پیش میاد من خودمم وقتی بیش از حد حساس میشم بی دقتی م  بیشتر ...

عزیزدلی...انشالله بادعاهای شمادوستانم

ازخدای بزرگ میخوام بحق ائمه وشهدا هممون مامان بشیم به نیت هممون چله صلوات برداشتم

انشالله دو قلو بارداری و ویارت زودتر از الان شروع شده🤩

واییی ایشالله😍😍😍خداکنه دیگه اینبار ازاون باشه. اخه سری پیش همه علائم بوز اما اثرات پروژسترون بود منفی شدم. شنبه بی بی چک میزنم خدابخواد واسه ازمایش دوشنبه اماده شم

پولیپ داشتم که هیستروسکوبی شدم خدا کنه عزیزم  ان شاالله ماله تو همه چی خوب پیش بره

عزیزم گفتم منم عین خودت بودم پلیپ وسپتوم داشتم چندبارم انتقالم کنسل شدضخامت بالانرفت پی ارپی کردم اینبارم

سلام عزیز دلم خوبی پسرت ونیمیمون خوبه فدات بشم که اینقد مهربون وپیگیر احوالم بودی من ۴۸بعدش ازمایش ...

عزيزم بميرم براي دلت🥺چي بگم اخه چي دارم اصلا بگم😢

ان شالله خدااااا ازجايي كه فكرشووو نميكني دل شادت بكنه😭منم قبل پسرم همينجوري بود خواهرم طفلي باردار بود براي اينكه من ناراحت نشم حتي به مامانمم نگفته بود😢بعد دامادمون داشت باذوق براي مامانم تعريف ميكرد خواهرم اشاره كرد ارومترررر

هم خيلي خوشحاااال بودم براي خواهرم ولي ازينكه فكر ميكردن من بفهمن ناراحت ميشم بدتر بهم ريخته بودم چقد گريه كردم🥺🥺🥺حستوووو خيلي زياد هممون درك ميكنيم ان شالله اينسريييي انتقالت ختم ميشه به يبارداري عالي به اميد خداااااا🤲🤲🤲🤲

زیر نظر دکتر طب سنتی میری؟ چه داروهایی می خوای استفاده کنی...؟ منم از بعد سقط دلم نمی خواد برای پان ...

نه فقط از یه پیجه میخوام خرنوب بگیرم گفته ۳ماهه جواب میده اگه نتیجه گرفتم که هیچی، اگه نگرفتم احتمالا iui کنم 

فدات شم معجزه جان مرسی عزیزم ممنون بابت دعا ی قشنگت.الهی آمین خدا از زبونت بشنوه مهربونم بله عزیزم پ ...

اي جانم ان شالله كه همه چي به اميد خداااا عالي پيش بره و اولين انتقالتوووون ختم بشه به فرزندان صالح و سالم به اميد خدا🤲🤲

فدات شم مرسی عزیزم ممنون بابت دعا ی قشنگت انرژی مثبت گرفتم.الهی که شما با یه بتای عالی میای و انرژی ...

ان شاء الله عزیزم من برات دعا میکنم که خدا جواب همه زحمتات رو بده قربونت برم ❤️😍

خدایا به امید تو....
انتقال دوم....کد چی وام چی کجا رایگان انجام میدن من که چیزی نمیدونم

منم سه تاشو توهمين تاپيك شنيدم خودم اطلاعي ندارم 

انگار بعضي بيمارستاناي دولتي رايگان انجام ميدن فقط هزينه داروهاشه

يكم پگيري كن ببين هست تو اصفهان بيمارستان دولتي كه انجام بدن