2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046212 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من انقدر پادرد داشتم ک انگار استخونام درد میکرد ان شاالله که نشونه خوبیه برات 

اى جانم

ان شاالله

آره منم با اينكه تو اين گرما لگ پامه اما بام زيرپتو بايد بذارم تا بهتر بشه

خدا اون دوتا دردونه رو برات سلامت بفرسته تو بغلت

همراه با ى باردارى عالى🧿😍🧿

التماس دعا😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عاره باباااا ان شالله مامان شدي به اميد خداااا روز چندمي الان؟؟٨ يا٧؟

ان شاالله

روز انتقال رو حساب نكنم ميشه روز ٦

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
كي بايد بري دكتر بابت اينكه ببينن داخل رحم  و جند تان🥰🤲منو تقريبا ٤ روز بعد مثبت شدن ديد

امروز و فردا ک تعطیل بود  هفته ی پیش زنگ زدم سه شنبه وقت داد ان شاالله که ب سلامتی برم ببینمشون 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ورزش هم یک ماهی مرتب انجام دادم الان تنبلی میکنم چشم عزیزم مرسی انتقال دومم هست انشاالله 🙏🙏🤲🤲انش ...

همون پياده روي كافيه توخونه هم ميتوني هم ذكر بگي هم راه بري🤩منم فقط پياده ووي داشتم البته كسايي كه وزنشون زياده شنيدم كم كردن وزن هم بهشون كمك ميكنه

فدات بشم ان شالله كه شماهم اينسري مثبت ميشي و تمومو سختيايي كه كشيدي فراموش ميشه

ورزش هم یک ماهی مرتب انجام دادم الان تنبلی میکنم چشم عزیزم مرسی انتقال دومم هست انشاالله 🙏🙏🤲🤲انش ...

عاقبت بخير و تندرست باشين ان شاالله

آره دوسین هرشب بخورین دمنوش هل و دارچین و زنجبیل و گل محمدی و اسطوخودوس  باهم تقریبا هرشب ی فن ...

ممنون که جواب دادی🙏🙏🌺🌺تا بحال دوسین و اسطوخودوس نخوردم.امروز اینارو تهیه میکنم از این ببعد میخورم.مرسی عزیزم.انشاالله که همه ی منتظرا دلشون شاد بشه خدا نی نی یا نی نی های سالم و صالحی بهشون بده .

اى جانم ان شاالله آره منم با اينكه تو اين گرما لگ پامه اما بام زيرپتو بايد بذارم تا بهتر بشه خدا ...

مرسی عزیزم ان شاالله تو‌هم هفت روزه دیگه یه بتای عالی میبینی 

نمیدونم تا حالا پادرد قبل پریودی داشتی یا نه بذا من اونجوری بود ان شاالله که نشونه خوبیه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نمیدونم خواهر میخوام برم مام این بار نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

خودت یه بار برو مام رو ببین.

نظر من اینه مام هم قیمتش خیلی بالاس هم خیلیا اونجا چندین بار منفی شدن. اگه یادت باشه نازنین. سمر. هنوزم مامان نشدن. من نظرم اینه مطب بری یه دکتر خوب انتخاب کن برو مطب و از جنین شناس اون مرکز مطمین شو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون که جواب دادی🙏🙏🌺🌺تا بحال دوسین و اسطوخودوس نخوردم.امروز اینارو تهیه میکنم از این ببعد میخور ...

دوسين همون عسل و سياهدونه س منتها حتما اسياب كن سريع تو عسل بريز ك سم توليد نكنه

براى ى هفته من اماده ميكردم و ميخوردم باز دوباره درست ميكردم

اسطوخودوس هم چون طبع گرمه و من داخل خونه داشتم ميريختم

نخريدي هم اشكالى نداره

ميتونى فقط با اون بقيه دمنوش كنى

مرسی عزیزم ان شاالله تو‌هم هفت روزه دیگه یه بتای عالی میبینی  نمیدونم تا حالا پادرد قبل پریودی ...

فداتشم ممنونم 

ان شاالله

آره مال منم همونجوريه

منتها قبلا خيلى كمتر پيش ميومد قبل پريود اينجور بشم

تيكرت هم مبارك😍😍😍❤️❤️🌹🌹🧿🧿