2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
واقعا  ممنونم عزیزدم 😍😍🥰😍🥰 شیر خشک چی دادی؟؟؟ چی بدم ؟ چیا لازم شد برا ساک بیمارستان با خ ...

عزیز دلم ان شاالله که زایمان راحت و سلامتی داشته باشی و فرشته نازنینت رو سلامت در آغوش بگیری، الهی که زیر سایه امام زمان و در کنار عزیزانتون خوشبخت و عاقبت بخیر باشید. 🌹⁦❤️⁩

التماس دعا مامان خانم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت آره واقعا مادر شدن ما خیلی سخت و عجیب و همراه درد ..حالا ملت وسط عشق و حالشون خدا یه بچه میند ...

عوضش اجر مادر شدن ما همونقدر هم بیشترررررره ان شاالله 😍😍🥰🥰⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیاده روی که نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه هر روز دارم آب هم زیاد میخورم ان شاالله ماله منم بره بالا

انشالله میره 💫🌺

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ای جانم عزیزم به سلامتی باشه ایشالا برا جفتتتون❤️😍😍😍 من از بعده عمل نمیدونم چرا حالم بد شد یه شب ...

سلام عزیزدلم قرم نورسیده ات مبارک باشه الهی 

الهی که زیر سایه آقا امام زمان وپدر ومادر گلش عاقبت بخیر بشه گل پسری 

حالت خوبه؟ نی نی خوبه خداروشکر؟ زایمانت راحت بود عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خیلی توو فکرت بودم چند باری تگت کردم اما دیدم خبری نشد نگران شدم خداروشکر که هردو خوبین ❤ ...

عزیزدلم بسلامتی❤❤❤

انشاءالله که زایمان خیلی راحتی داشته باشی و نی نی رو سالم وسلامت بغل کنی 🤲🏻❤🌹

چه روزای خوبی رو داری میگذرونی انتظارِ روزای آخر خیلی قشنگ ونابِ حسابی از شکمت واین لحظه ها لذت ببر چون بعدِ زایمانت عجییییییییییب دلت تنگ میشه برا این روزات 

الهی که به حق خانم ام البنین و گل پسرش آقا قمر بنی هاشم روزیِ تک تک بچه های تاپیک بشه این روزا واین لحظه ها 

الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای جانم عزیزم به سلامتی باشه ایشالا برا جفتتتون❤️😍😍😍 من از بعده عمل نمیدونم چرا حالم بد شد یه شب ...

هیوا جون تعویض پوشک بچه و اینارو پرستارا کمک میکردن ؟؟؟؟؟ کلا چقدر نگهدارز بچه رو کمک میکردن؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ای جانم.مبارکش باشه.به دل خوش استفاده کنه.😘

مرسی عزیزدلم ممنونم انشالله قسمت همه ی بچه های این تاپیک😍❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام دوستان شبتون بخیر وای بیایدکمکم خاک توسرم من چقدر خلم اخه😭😭😭

بین داروهام ازقبل گاباپنتین مسکن داشتم وتازه دکترایمنی تاکرولیموس داده برام چیزی شبیه پردینزولون اینهاشکلشون عین همه

نگو دوشب تاکرولیموس ازاون خوردم الان متوجه شدم چه غلطی بکنم؟؟؟ وای خداا وای

خوبم عزیز دلممم، شما و نی نی جون در چه حالین؟ نه والا منم نگرانش شدم، کاش بهمون خبر می‌داد از احوال ...

خداروشکر ماهم خوبیم بخوبیت عزیزدلم 

وای از همین حالاویارات شروع شده 😅من قبلا انقدر هوسای جور واجور میکردم ک اما الان تازه شه اصلا ببینم ...

نه بابا فکرنکنم این باشه.مگه میشه؟؟؟ تازه روز پنجمم 😆😆😆امروزم یک گند جدید خودمو متوجه شدم... ای بابا اینبار اصلامن خل شدم😭😭دارو اشتباهی خوردم دو شب

عزیز دلم ان شاالله که زایمان راحت و سلامتی داشته باشی و فرشته نازنینت رو سلامت در آغوش بگیری، الهی ک ...

فدات بشم عزیزدلم ❤️❤️❤️ممنونتم انشاالله شما هم نی نی رو به سلامت بغل بگیری ❤️🤲🏻😍

فدات بشم عزیزدلم ❤️❤️❤️ممنونتم انشاالله شما هم نی نی رو به سلامت بغل بگیری ❤️🤲🏻😍

سلام عزیزم خوبی؟

میگم امپول نوروبیون با امپول پروژسترون و امپول هپارین تداخل نداره؟

بعد اشکال نداره الان بزنم ب امید خدا دوشنبه انتقالمه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
من چند روز بود خیلی هوس کردم..بیشتر تقصیر این پیجای اشپزی اینستاس .کیکاشون دل می برن..بلند شدم از ای ...

منم بزور فرستادم گشت خریدبرام دوتاشیرینی تر خوردم بقول تو الان بشدت بدم میاد میگم اخه چیش هوس کرده بودم🙃🙃🙃

حالابگیم عزیزم توبارداری ویار داری من چی؟ خیلی شکموام