2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
حالا حتما پریود باشم؟؟نمیدونم خوب کی میشم برای نوبت اول منظورمه

نه حتما من میگم از شهرستان میایی اذیت نشی نبودی هم عیب نداره عزيزم بعدا آزمایش هارو میدی و نوبت میگیری اینترنتی و میایی 

گفتم سایت داره چطور نوبت بگیری 

منم عین شما شدم سری های قبل افت بتا بعد فهمیدن مشکل ایمنی و انعقادی داشتم

مشکل ایمنی و انعقادی فقط تو لقاح مصنوعه یا بارداری طبیعی هم ممکنه باشه؟ اخه من یه بارداری طبیعی داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتی بادی لوپوست از رنج بالاتره...این انتی بادی باعث لختگی خون میشه..باید حتما امپول های رقیق کننده ...

ممنونم گلشید جان از راهنماییت. 

من دوران انتقالم ، آسپیرین ۸۰ مصرف میکردم. همون کافی نیس؟

اره خداروشکر بهترم درد که داشتم اما انگار به دارو حساسیت داشتم بیشتر نگهم داشتن حالم بد شد خیلی بد ب ...

قربونت برم عزیزم الهی حال دلت همیشه خوب باشه, خداروشکرالان بهتری. نگرانت بودیم اینجا

نه حتما من میگم از شهرستان میایی اذیت نشی نبودی هم عیب نداره عزيزم بعدا آزمایش هارو میدی و نوبت میگی ...

نسرین جون یادم رفته چطور درخواست دوستی میدام🤔😊شما بهم بدید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم حتما آزمایش ایمنی وانعقادوی کامل بده.سی دی مارکرا هم هستن.منم احسال کردم بالا یه کوچولو آخه تا ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم. 

نه تهران نیستم. اصفهانم. 

پس آزمایشش خیلی بیشتر از اینه که من دادم. 

مرسی که گفتی. 

عزیزم میشه راجب هزینه هاش هم بگی ؟

تخمک کشی همراه با انتقال فرش حدودا 7500 

تخم کشی خالی 7500

یعنی برای انتقال فرش پولی نمیگیرن 

انتقال از 3600 تا 4200 

هزینه فریز جنین 600 تا 1200 بستگی به تعداد جنین 

ویزیت الان شده 96000 

سونو 65000 

مثلا ملافه سونو و شلوار  ده هزار تومن 

ویزیت تریاژ 33000

نمیدونم خواهر واقعا سردرگمم اصلا نمیدونم مام خوبه یانه به نظرت کدو دکترش خوبه شما کجاانجام دادید خود ...

من بین علیرضایی و لاهوتی موندم، تعریف این دوتارو شنیدم

مشکلتون چیه پروانه جان

ممنونم از راهنماییت عزیزم.  نه تهران نیستم. اصفهانم.  پس آزمایشش خیلی بیشتر از اینه که م ...

اصفان دکتر شرکت هم هست حتما برو یه سر پیشش تا آزمایشتو ببینه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم الحمدالله خوبیم. ان شالله با خبر بارداری میای الان دیدم گفتی لک دیدم ان شالله لک لانه گزی ...

خداروشکرگلم همیشه خوب باشید. اره دیروز اخه حموم رفتم سریع دوش گرفتم بعدش یه ذره لک دیدم. شیاف اضافه کردم قطع شد. توکل بخدای بزرگ دیگه این اخریا خدا رحم کنه بمونن دعاکن

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

تخمک کشی همراه با انتقال فرش حدودا 7500  تخم کشی خالی 7500 یعنی برای انتقال فرش پولی نمیگیرن& ...

چه خوب من دکترم هرسری ۱۳۰ هزار ویزیت میگرفت،۲۰۰ هزار هم هزینه سونو،ممنون عزیزم

من بین علیرضایی و لاهوتی موندم، تعریف این دوتارو شنیدم مشکلتون چیه پروانه جان

خودم پلی کیستیک شوهرم سالمه تعیین جنسیت میخوام بکنم از یه طرفم میگم باز برم ابن ینا نمیدونم پروندم اونجاس شاید این بار کارای اضافه ای برام کنن

راستش منم این جا شنیدم شما برین بهداشت مرکزی با تامین اجتماعی یا معاونت درمان شهرتون بپرسید .. اتفاق ...

باید مدارک پزشکیتو که مهر دکترت یا مرکز روش باشه ببری معاونت درمان شهرتون مامایی ، اسمتو مینویسن برا وام ، من از پارسال اسممو نوشتن اما هنوز خبری نشده