2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم انشاالله که تا الان نی نی ها جاشون رو محکم کردن نه ماه باهاتن ..یه سوال منم قرار دومرحله ...

سلام عزیزم قربونت.انشاالله.برای من چون یکیش سه روز بعدازتخمک کشی بوداونونگرفتن.ولی دوروزبعدشم ک رفتم برای انتقال دوم ۳۸۰۰گرفتن.کلامرکز رویان اگه انتقالت چندروزبعدازتخمک کشی باشی پول نمیگیرن.ولی اگه چندماه بگذره پول انتقال میگیرن.ازمنم بخاطراینکه دومرحله ای بودپول یکیشوگرفتن.جنین هام تازه بودن.برای جنین فریزونمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام دوووستای عزیزم خوبید؟ ما خداروشکر خوبیم آقا پسر هم خوبه😍 تک تکتونو تا تونستم دعا کردم موق ...

سلام عزيزم قدم نو رسيده تون مبارك😍😍😍

ان شاالله زير سايه پدر و مادر بزرگ بشه وعاقبت بخيريشو ببينين🧿

التماس دعا

لحظات شير دادن مارو هم دعا كنين🌹🥰🌹

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون.ببخشید شما درباره این وام ناباروری نمیدونی جریان چیه

راستش منم این جا شنیدم شما برین بهداشت مرکزی با تامین اجتماعی یا معاونت درمان شهرتون بپرسید .. اتفاقا منم بعد تعطیلات پیگیرش میشم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام سلام دوووستای عزیزم خوبید؟ ما خداروشکر خوبیم آقا پسر هم خوبه😍 تک تکتونو تا تونستم دعا کردم موق ...

مبارک باشه عزیزم .. انشاالله زیر سایه پدر مادر بزرگ شه و فرزند صالحی برای شما باشه و قدمش پر از خیر و برکت باشه و باعث افتخارت بشه کاکل زری😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان خیلی دلهره دارم بعد ۱۳ سال خدا در حقم لطف کرده برام دعا کنید همه چی خوب پیش بره این ۹ ماه&nbs ...

عزیزم مبارک باشه انشاالله سالم میگیری بغلت و خدا نگه دار بچت باشه خداروشکر شامل لطف خدا شدی ماهک جان

نمیدونم خواهر دوشنبه زنگ بزنم بپرسم ولی حد اقلش ۷۰یا ۸۰ تومنی میخواد با همه چیزش

چقدر زیاد ان شاالله که پولش جور شع نخوای طلایی چیزی بفروشی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چی بگم عزیزم توکل بخدای بزرگ, یاهم میگم ازحرصی بودکه شبش همسرم داد نمیدونم رد دادم رسما🙃 چون بعدش ...

به امید خدا حتما مامان شدی عزیزم ..حرص نخور فاطمه جان همش بگو و بخند جای نی نی هات محکم خیالت راحت خدا رو شکر که قطع شده معلومه بخاطر لانه گزینی ..هر روز برات دعا میکنم خدا دل هممون شاد کنه

به امید خدا حتما مامان شدی عزیزم ..حرص نخور فاطمه جان همش بگو و بخند جای نی نی هات محکم خیالت راحت خ ...

چشم چیکارکنم گاهی این مردها جوری حرص ادمو درمیارن ادم دلش میخواد کلشو همونجابکنه😑😑😑

ایشالله فدای اون دلت بشم عزیزممم, انشالله بادعاهای خوب شما. انشالله خودتم بزودی فسقل هارومیاری ومامان میشی

میگم توام توی صلوات امام رضا هستی؟ یادم رفته🤔

سلام عزیزم قربونت.انشاالله.برای من چون یکیش سه روز بعدازتخمک کشی بوداونونگرفتن.ولی دوروزبعدشم ک رفتم ...

باز خوب پول یه انتقال گرفتن از شما ..برای من فریز مرکز خصوصی هم هست و پولکی هم هستند خدا به دادمون برس با این گرونی ..فدات عزیزم

چشم چیکارکنم گاهی این مردها جوری حرص ادمو درمیارن ادم دلش میخواد کلشو همونجابکنه😑😑😑 ایشالله فدای ...

قربونت برم مامان کوچولو ..والا هممون از اون حرص خوردنا داریم حالا هرکی یجوری ☹️آره دیگ منم هستم تازه از دیروز دارم صلوات میفرستم..مرسی که بانی خیر شدی خدا اجرت بده مامانت کنه😍😍

انشالله که ضخامتت عالی بره بالا قربونت برم استرس فقط نداشته باش. آره منم چند بار بهش پیام دادم جواب ...

دعا کن برام سارا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم مامان کوچولو ..والا هممون از اون حرص خوردنا داریم حالا هرکی یجوری ☹️آره دیگ منم هستم تازه ...

اره واقعا هرکدومیک جوری درگیر هستیم. خدا خودش دلمون روشاد کنه مادرشدن ماها سختتره مامانهای عادی بعدبچه سختی میکشن ما ازقبلش هم ازبقیه حرف هم تلاش

عزیزدلی من که کاری نکردم اجرت باامام رضا انشالله بزودی عیدیتوبزارن تودامنت,شرمنده یادم رفته بود. خودمم میخونم

ببین من خودم از بعد پانکچرم شروع کردم ب خوردن خیلی زیاد گرمیجات و ماساژ هرشب رحمم با روغن سیاه دونه ...

گرمی چیه که میخورید ،کدوم‌غذاها‌گرمیه به غیر از عسل میگم 

آخه بیشتر مواد غذایی سردی هست‌ هر چی که‌میخوریم‌ میبینم میگن‌سردیه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش