2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
سلام سلام دوووستای عزیزم خوبید؟ ما خداروشکر خوبیم آقا پسر هم خوبه😍 تک تکتونو تا تونستم دعا کردم موق ...

ای خدا مبارکت باشه خدا رو شکر چقد دل نگرانت بودیم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم خواهر میخوام برم مام این بار نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

پروانه جان عزیزم انشالله که هر جایی رو که انتخاب میکنی بهترین نتیجه رو بگیری . نمیدونم‌چی بگم عزیزم .فقط میگم انشالله به همین زودی به آرزوت برسی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام سلام دوووستای عزیزم خوبید؟ ما خداروشکر خوبیم آقا پسر هم خوبه😍 تک تکتونو تا تونستم دعا کردم موق ...

سلام هیوا جان الهی شکر خوب شد یه خبر از خودت دادی ممنون که بفکرمون بودی منم امروز روز چهارم انتقالمم برام دعاکن انشاالله مثل خودت بیام از زایمان صحبت کنم و خبر بدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

به به مبارکه . انشالله همیشه سالم و سلامت باشه و زیر سایه ی شما و پدرش ۱۲۰ ساله بشه . خدارو شکر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت عزیزم ببخشید توروخدا خودم یکم حالم بد شد واقعیت اما امروز دیگه همه چی خوبه گفتم حتما بیام خب ...

خدا ببخشه عزیزمی خدا رو شکر که الان خوبی انشالله که خانواده سه نفرتون سلامت باشید 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فاطمه جان انشاالله لک لانه گزینی عزیزم جوجه هات دارن جاشونو محکم میکنن بهت میچسبن تا نه ماه😍🙏

چی بگم عزیزم توکل بخدای بزرگ, یاهم میگم ازحرصی بودکه شبش همسرم داد نمیدونم رد دادم رسما🙃

چون بعدش خداروشکرکلاقطع شد, دعاکن عزیزم درحقم. میگن دعاکنیددرحق همدیگه منم بخداهروز بیادتونم