2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
مرسی عزیز دلم ان شاالله میگم که عوارض پروژسترون اگر بخواد خودشو نشون بده نباید از شروع مصرف نشون بد ...

ان شالله كه علايم خووووووووبيه و فسقليت محكم داره ميچسبه به دل مامانش

من بدنم به پروژسترون علايم خاصي نشون نميداد كه بخام بفهم دوسري هم علايم خاصي نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه جوابمو بدید🙏🙏

ببین من خودم از بعد پانکچرم شروع کردم ب خوردن خیلی زیاد گرمیجات و ماساژ هرشب رحمم با روغن سیاه دونه

اینقدر عالی بود ک عید حتی ضخامت رحمم حدی بود ک دیر پریود شدم بعدم ک پریود شدم رفتم دکتر سونو کرد بازم مشکوک بود و فرستاد ازمایش بارداری خب ولی خودم قبلش آز داده بودم میدونستم باردار نیستم

ب هرحال بعدش گفت بخاطر همین گرمیجات بوده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دل درد و حالت پریود از عوارضش هس؟

والا همه چیز نوشته توی نت😅😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
باید بیفتیم دنبال وام .هزینه ها خیلی رفته بالا

اره میدونم منم بخاطر هزینه ها فعلا نرفتم برای انتقال.عیبی نداره از همین الان پی گیر وام بشید انشاالله که اینبار نتیجه میگیری امیدت خدا باشه

مرسی عزیز دلم ان شاالله میگم که عوارض پروژسترون اگر بخواد خودشو نشون بده نباید از شروع مصرف نشون بد ...

انشالله خبرایی عزيزم 

امیدوار باش 

توکل کن به خدا 

منم برای سلامتی نی تی هات صد تا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین که انشاالله سفت بچسبن و مامان بشی 

آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

ممنونم گلم انشاالله شما هم بارداری خوبی داشته باشید 

من هنوز معلوم نیست که😅

ان شاالله لفظش اومدی و واقعا مادر شده باشم😍😍😍

پروانه جون خیلی برات امیدوار بودم متاسفم یعنی واقعا دیگه هاله ننداخت؟

سلام خواهر دیگه قسمت نبوده بله امروز منفیه منفی بود روز دوازدهمم انشالله خدا بهم قدرت بده بتونم از نو شروع کنم نمیدونم کجا برم موندم 😔😔😔😔😔😔

ببین من خودم از بعد پانکچرم شروع کردم ب خوردن خیلی زیاد گرمیجات و ماساژ هرشب رحمم با روغن سیاه دونه ...

اها پس سیاه دونه مصرف کنم عسل و خرما من همیشه میخورم اما سیاه دانه فقط برای پانکچرم استفاده کردم .ممنون عزیزم

انشالله خبرایی عزيزم  امیدوار باش  توکل کن به خدا  منم برای سلامتی نی تی هات صد تا ...

فدای محبتت بشم عزیزم

ان شاالله ک عاقبت بخیر باشید و بارداریتون رو بسلامت بگذرونید و جگرگوشه تون رو سالم بغل بگیرید❤️🤲🏻🧿

جدی از مرکز رفته؟,نمیدونستم ان شالله مثبت میشی

فرشته انتقال چندمت بود ؟بروووو حتما هم دنبال وام هم اون كدي كه بچه ها ميگفتن كد ناباروري كه داروهام هزينه هاش كمتر ميشه

يا اون مراكزي دولتي كه رايگان انجام ميدن من اصلااا از مركزشون و روندپيگيري وام اطلاعايي ندارم ان شالله بچه ها بيان حسابي راهنماييت كنن

من اطلاعي ندارم عزيزم چون تنها حركت اينجوري كه كردم دو سه بار شكمو با روغن سياه دونه گرم كردم و جاي ...

میخام این دوماه فقط گرمی جات مصرف کنم که انشاالله وارد سیکل انتقال بشم.مرسی

میخام این دوماه فقط گرمی جات مصرف کنم که انشاالله وارد سیکل انتقال بشم.مرسی

هم گرميجات هم چيزاي مقوي مثل اب ماهيچه تغذيه سالم و مفيد و دركنارش ورزش و خوردن اب فروان

ان شالله كه با انتقال اول صاحب يدوقلو سالم و صالح بشي به اميد خداااا