2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
گلم من 31 اردیبهشت انتقال دادم و تازه‌مثبت شده کی باید برای قلب برم  از چه تاریخی هفته ها مشخص ...

ب سلامتی عزیزم تقریبا با همیم منم ۲۹اردیبهشت انتقال دادم حدود سه هفته دیگه الان رفتی سونو ساک بارداری رو ببینی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اینکه قبلا اصلا نزده الان میخوایم بزنیم مشکلی پیش نمیاره؟

منم شوهرم تازه برام میزنه تاحالا تو عمرش آمپول نزده بود چندتا فیلم تو نت گرفتیم قشنگ نگاه کرد بعد دیگه خودش برام میزنه راحته فقط باید سوزن آمپول تا ته داخل فرو بکنه و عین خودکار دستش بگیره یهو تا ته فرو کنه و آروم مواد رو تزریق کنه و وقتی میخواد بیرون بشکه فورا با یه حرکت بیرون بکشه که دردت نیاد و خون نیاد من اول سری اذیت شدم چون دستش میترسید و یواش آمپول و بیرون کشید یکم خون اومد اما الان دستش عادت کرده عالی میزنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز برای اولین بار تو این ده یازده سال گریه شوهرم رو دیدم بخاطر بچه.بخاطر بی بی چک منفی

عزیزم😔😔😔انشاالله خداوند معجزشو بهتون نشون بده.خدا بزرگه مطمئن باشید خدا بهترین اولاد رو بهتون میده .فقط باید صبر داشته باشیدو امید به بزرگی خدا داشته باشید.خداوند کمکتون میکنه.منم پارسال منفی شدم خیلی داغون شدم اما بعدش متوجه شدم گلوم مشکل داره چند سال بود که متوجه نشده بودم.واقعا خیری توش بود .شک نکن خدا سهم مارو هم برامون گذاشته 

نه عزیزم بیمارستان بهمن بودم و خود دکتر این موضوع رو فهمید انقدر که دید بچه ها دارن منفی میشن اینکار ...

واقعا اگرهمچين كاري كردن چه موجودات كثيف و از خدابي خبري هستن اين همه راه برا له كردن دكتر چرا با مريضايي كه تو اين راه خودشون كم سختي و دغدغه ندارن اين كارووو كردن خيلي دور از ذهنه براممم ان شالله كه اگه همچين چيزي هستش به زودي تقاص دل شكسته همتون رو بدن

گلم من 31 اردیبهشت انتقال دادم و تازه‌مثبت شده کی باید برای قلب برم  از چه تاریخی هفته ها مشخص ...

مبارکت باشه ماهک جان.خدارو شکر🤲🤩🤩🤩🤩 معمولا ۳۵ روز بعد از انتقال قلب دیده میشه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
الهي بگردم😭😭😭فرشته شما خوزستان بودي؟؟ جنين نداري ديگه؟اخه شما علايم خوبي داشتي🥺ان شاالله خدااااا ...

ممنون.نه اصفهان .نه دیگه جنین ندارم هنوز باورم نشده منفی ام انگار مطمئن بودم مثبت میشم  

نه تو‌به دعاهات ادامه بده حالا اونی که نمیخواد یا اول یکی انتقال میده یا این‌که ریداکت‌ میکنه😁

😂😂😂اخه دوقلووو واقعااا بنظرمن ته اروزهاي بچه هاي اي وي اف بود اصلااا ديدم كه دوقلوووعه و فقط يقلش رو ميخاد همينجوري موندم

ان شالله خدااا به همه اون تعدادي كه مد نظرشونه تو بار اول عطااا كنه ان شالله😍🤲

دوستان شوهرم میتونه امپول پروژسترون برام بزنه؟ تاحالا نزده بهش میگم جا پریروز یکم فاصله بده و بزن&n ...

داخل آپارات قشنگ توضیح داده همه چیزو  ک کجا بزنه اصلا هم کاری نداره سری اول میترسه ولی بعدش دستش عادت میکنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم شوهرم تازه برام میزنه تاحالا تو عمرش آمپول نزده بود چندتا فیلم تو نت گرفتیم قشنگ نگاه کرد بعد دی ...

اصلا قبلا بلد نبود بزنه؟

منم میگم هوا گرمه بخوام مسافتی رو باماشین برم تا درمانگاه برام بزنن حداقل تاخونه ای برام بزن.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
ممنون.نه اصفهان .نه دیگه جنین ندارم هنوز باورم نشده منفی ام انگار مطمئن بودم مثبت میشم    

نا امید نشید یکم استراحت کنید و خودتونو تقویت کنید چه از روحی چه از جسمی و با امید خدا دوباره شروع کنید و وارد سیکل بشید.

😂😂😂اخه دوقلووو واقعااا بنظرمن ته اروزهاي بچه هاي اي وي اف بود اصلااا ديدم كه دوقلوووعه و فقط يقلش ...

انشالله 

حالا اونم‌ حتما دلیل خودشو‌داره شاید‌ سنش کمه فرصت داره هنوز برای دوباره باردار شدن 

من خودمم دوقلو ‌دوست نداشتم ولی الان که ای وی اف میکنم سنمم بالاست دوست دارم‌دوقلو باشه چون فرصتی هم‌ندارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

شايد بي بيت خراب بوده فردا يبار ديگه چك بكن ان شالله رشدكرده بتات به اميد خدااااا

ادم واقعا نميدونه چي بگه😭ان شاالله از جايي كه فكرشو نميكني خدا دل تو وهمسرت رو شاد كنه