2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
خانوما تو ابن سینا برامن نسخه ندادن که باهاش برم تیتر بتابدم ازاد قبول میکنن

ازاد ک قبول میکنن ولی خوب بیمه اگه داری بده یه دکتر برات بنویسه یا همون ازاد بده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه دوست نداریم ولی چاره ای نیس. شوهرمم غذا بلد نیس😂 میگه مرحله ب مرحله تو بگو من انجام میدم.

اگه مادرت میدونه بش بگو بیاد برات غذا بپزه جارو برقی اینا رو شوهرت کنه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم کلافه میشم. دوست دارم میرم هرروزم خونشون. ولی ی ساعت  بعدش میام خونم. غذا اینا چیکار ...

راستش برام درست میکرد و میفرستاد .یا می اومد خونه خودم درست میکرد.من از اووووول تو آشپزی ضعیف بودم.حاضرم هر کاری کنم ولی آشپزی نکنم.

😉

نه دوست نداریم ولی چاره ای نیس. شوهرمم غذا بلد نیس😂 میگه مرحله ب مرحله تو بگو من انجام میدم.

باز خوبه پتانسيلشوووو داره ان شالله از پسش بر مياد ولي خونتون نزديكه من بودم از مامانم ميخاستم ،شوهرم يسري گفتم پياز هم بزن يجوري نصفشو با قاشقش ريخت رو گاز و سراميك و كابينت گفتم غلط كردم😀

اره دو روزه خوب شد. بغیر چای و آب داغ هم چیزی مصرف نکردم. الانم یبوستم.با شربت فقط یبوستم خوب میشه ...

خوب خدارووووشكر

عزيزم خيلي بده يبوست منم داشتم و دارم ولي خداروشكر كارم به حالت تهوع نميرسيد

شربت منيزيم بما گفتن بخوريد ولي من امتحان نكردم

روغن زيتون ناشتاانجير خشك

كاهوو

اب ولرم فراون امتحان كن ببين روت تاثير داره رومن كه هيچي🙂

اگه مادرت میدونه بش بگو بیاد برات غذا بپزه جارو برقی اینا رو شوهرت کنه 

اره میدونه ولی اونم شرایط خودشو داره کسی نیس بیاردش خونمون یکم راهمون دوره

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
باز خوبه پتانسيلشوووو داره ان شالله از پسش بر مياد ولي خونتون نزديكه من بودم از مامانم ميخاستم ،شوهر ...

😅😅

اره بد نیس ولی کاراشون یجوریه ادم دوست نداره.

ظرف میشوره خودشو خیس آب میکنه رو سرویسا آب میریزه🤣

بخدا اینجوری میکنه میگم دوست ندارم انجام بدی ولی چاره ای نیس

😅😅 اره بد نیس ولی کاراشون یجوریه ادم دوست نداره. ظرف میشوره خودشو خیس آب میکنه رو سرویسا آب میری ...

😂😂😂😂من گاها ميكم از قصده ولي اينجوريم نيست بلد نيستن خوب

اگه غذاهاي  مثل سوپ قراره بخوري دوسه روز اول روو  اونا زحمت نداره باهم ميزاري ميپزه ولي غذاهاي ديگه يكم قر وفر دارن

عزيزم ان شالله كه همه چي عالي پيش ميره هرروز لوبيا سبز بپز ابپز بخور من پماد نداشتم ولي قرص استروم ...

دو روز تعطیله لویبا سبز کجا بخرم

توکل به خدا هر چی شد

دعام بکن 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
😂😂😂😂من گاها ميكم از قصده ولي اينجوريم نيست بلد نيستن خوب اگه غذاهاي  مثل سوپ قراره بخوري د ...

ن از قصد نیس  

مگه باید سوپ بخوریم؟

اصلا چی باید بخوریم‌؟