2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
عزیزم شما بعد انتقال خونه خودت میمونی یا میری خونه مامانت؟ من اصلا دوست ندارم برم جایی خونه خودمو د ...

اگه خونتون نزديكع بگو صبحااا بيان خونه خودت بپزه هر دوروز يبار دونوع بپزه دو سه روز بستتونه

بچه ها من زیر دلم سمت چپ از صبح خیلی درد می‌کنه طبیعیه؟ الان میشم ۸ هفته و ۲ روز فکر کنم. انگار لول ...

من درست يادم نمياد دردام از كي شروع شد ولي فك كنم قبل ان تي بود كه چون با لكه بيني بود دكتر بهم پرولوتون داد هفته اي

ولي چون شما لك نداري شايد اين دردارو طبيعي بدونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خونتون نزديكع بگو صبحااا بيان خونه خودت بپزه هر دوروز يبار دونوع بپزه دو سه روز بستتونه

اره‌نزدیکه 

حالا بهش بگم میگه بیا خونه ما

نمیدونم چیکار کنم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
اره‌نزدیکه  حالا بهش بگم میگه بیا خونه ما نمیدونم چیکار کنم

برو خوب خودت شرايطتووو بهتر ميدوني اگه خونت راحتتري بگو بياد زحمت بكشه غذارو بزاره نهايت گرم ميكني همسرتم ميشوره

ولي من بودم ميرفتم يا ميگفتم بيان خصوصااا چند روز اول رو

منم همیشه خونه خودم راحت بودم.اونجا رفتنی کلافه میشم.

اره منم کلافه میشم.

دوست دارم میرم هرروزم خونشون. ولی ی ساعت 

بعدش میام خونم.

غذا اینا چیکار میکردی؟

برو خوب خودت شرايطتووو بهتر ميدوني اگه خونت راحتتري بگو بياد زحمت بكشه غذارو بزاره نهايت گرم ميكني ه ...

من شوهرم دوسه روز یبار میاد خونه.

گفتم دوسه روز نرو کار غذا درست کن جارو بکش ظرف بشور.

اما بعدشو ب مامانم بگم بیاد برام بپزه 

چی بگم توکل بخدا, انشالله که همون لانه گزینی باشه, یه ذره اومد شیاف که گذاشتم کلاقطع شده الان, میگم ...

منم اون روز حموم رفتم یکمم تحرکم بیشتر از بقیه روزا بود برا همین ترسیدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
غذاهم ميتوني بپزي بزاري فريزر اگه بدت نمياد، يا همسرت اگه بلده كمك كنه چن روز اول رو

نه دوست نداریم ولی چاره ای نیس.

شوهرمم غذا بلد نیس😂

میگه مرحله ب مرحله تو بگو من انجام میدم.

گلو دردت خوب شد؟

اره

دو روزه خوب شد. بغیر چای و آب داغ هم چیزی مصرف نکردم.

الانم یبوستم.با شربت فقط یبوستم خوب میشه.کیوی و اینا تاثیری نداره.شربت خوردم حالا فردا شکمم کار کنه.

وقتی یبوست میشم حالت تهوع میاد 

😉