2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام خواهر بله امروز زدم سفید خوشرنگ میدونم که منفیه راضیم به رضاش بعد ۴۰ دقیقه یه هاله ی کمرنگ با گ ...

راستی مگه کی هاچ سی جی زدی؟؟ نهایتش مگه تا چند روز اثرش میمونه؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خواهر بله امروز زدم سفید خوشرنگ میدونم که منفیه راضیم به رضاش بعد ۴۰ دقیقه یه هاله ی کمرنگ با گ ...

بابا شما که استاد بی بی چکی خودت، اولا که به یدونه توی یه روز نمیشه اکتفا کرد، بعدشم هنوز تا روز آزمایشت کلی مونده عجله نکن عزیزم ان شاالله که خیره ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااای جوووون دلم . ان شاالله😍 الهی خدا حفظ شون کنه برات🤩 منم امروز همش خواب دیدم نمیدونم چ حکمتیه ...

قربونت برم خواهرجان دعاکن بمونند😍😍خیلی حس خوبیه ازته دلم دعا میکنم ماها هم مامان بشیم

نه گلم صبرکن انشالله درست حسابی برو پانکچر خودتم تقویتی بخوربرای همسرت فرتیل اید وپروفرتیل عالی

انشالله خدای بزرگ خودش حافظ جنین هامون باشه سالم بیان بغلمون

الهی آمییین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره بابا هر کدوم یجور حرص میدن، منم که کلا بی زبون ⁦☹️⁩ ولی یه برادر شوهر کوچیک دارم مادرشوهرم هرجا ...

اره کارشون همینه بخدا ول کن اهمیت بدی بدترنقطه ضعف پیدا میکنن. اصلا هیچی نگو فقط تودلیت مهم هست. زیاد هم اونجا نرو دیگه به همسرت بهانه بیار

سلام مهربون جان صبح زیبای شما هم بخیر انشالله که تو عالم واقعی هم خدا دو تا دختر زیبا بهت هدیه بده&n ...

ممنون عزیزدلم😊😊انشالله, وای خدا ازدهنت بشنوه. اخه راستش اوایل من میگفتم دختر خیلی دوست دارم بخاطرلباساش😂😂😂اینقدرتباه بودم. الان دیگه میگم هرچی دخترپسر فقط سالم وصالح باشه فرق نداره نعمت خداس

میگم‌ دوستان دیشب خواب دیدم عمه م دو جفت جوراب مردونه بهم کادو داد تو‌خواب میگفتم نمیخوام میگفت نه به نیت تو‌خریدم باید بگیری منم گرفتم از دستش یهو از خواب پریدم به نظرتون تعبیرش چیه خوبه یا نه؟؟ کسی همچین خوابی دیده ؟من تا حالا این خوابو ندیدم یکم ترسیدم😢 خدایا به خیر بگذرون

اه شمایی عزیزم ممنون که به فکرم بودی. بله بعد ابن سینا رفتم پانکچر مجدد پیش دکتر اسرافیلی ۷ تا جنین ...

انشالله این دفعه مامان میشی عزیزم

بچم دختره انشالله خدا بهت دوقلو بده وقت سر خاروندن نداشته باشی😄

ببین من تا سه ماهگی روزی دوتا امپول پروژسترون میزدم دوتا شیاف میزاشتم و تا شش ماهگی امپول فراگمین یا هپارین میزدم و تا هفته 35 اسپرین مصرف کردم البته بعد از سه ماهگی تا هفته سی وپنج هر ده روز یکبار امپول هیدروکسی پروژسترون مصرف میکردم بجای امپول پروژسترون

منم بالاترین حد دارو رو مصرف میکردم تو بارداری

عزیزم بهت درخواست دوستی میدم قبول کن

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
همیشه خواب رو به تعبیر نیک بگیرید ان شاء الله که خوب باشه اگه صدقه هم بدید خیلی خوبه دیگه، ان شاالل ...

الهی امین عزیزم. چشم خوب شدگفتی صدقه میندازم خدا خودش بحق بچه های محک به دلمون نگاهی بکنه